Weekbrief 12 - 2020

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Uitslag Jubileumloterij
uitslag-jubileumloterij (8181) afbeelding

Vanmiddag vond onder bijzondere omstandigheden de trekking van de Jubileumloterij plaats. Op het kantoor van Mr. J. Krabbendam was het, onder toeziend oog van de notaris Krabbendam, Ruud de Leede, Jan Wegman, Remco Zuijdam en Edwin Marrevee, de kleinzoon van ome Leo die de trekking mocht doen. Tsjeng Marrevee mocht onder de 1410 verkochte loten de 67 prijzen gaan bekend maken. 67 prijzen beschikbaar gesteld of mogelijk gemaakt door vele bedrijven en personen. Allen veel dank hiervoor!

Via een live verbinding op Facebook vertelde Jan Wegman meer over de procedure van loten, en hoe prijzen in deze moeilijke periode ingewisseld kunnen worden.

Bijgaand treft u de lijst aan met alle winnende loten. Prijswinnaars kunnen in contact komen met Jan Wegman (06-51076437 of jwegman@cupperplate.nl) of Remco Zuijdam. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Voor met name de verschillende voetbalkaarten en horeca-prijzen gaan we een oplossing zoeken na het Corona-tijdperk. Wat in het vat zit, verzuurt niet!

De opbrengst wordt binnenkort kenbaar gemaakt aan de Jucoco, die het geld zal gaan verdelen over de diverse activiteiten, mits deze natuurlijk doorgang gaan vinden.

Wij willen iedereen hartelijk danken voor deelname aan onze loterij, Tsjeng voor de trekking, Mr. J. Krabbendam voor de werkzaamheden als notaris en alle mensen die actief zijn geweest in de verkoop van de loten!

Bestand(en) bij dit nieuwsbericht:

Interview Henk van Deventer ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is oud scheidsrechter, oud voetbalvoorzitter en oud algemeen voorzitter en erelid Henk van Deventer aan de beurt!

Veel kijkplezier!

banner 0
Bijzonderheden Trekking Jubileumloterij
bijzonderheden-trekking-jubileumloterij (8178) afbeelding

Eerder deze week is al aangegeven dat de trekking van de loterij "gewoon" doorgaat ondanks de situatie in de wereld.

http://excelsior20.nl/home/nieuwsarchief/13/03/20/coronavirus-zit-ook-de-jubileumloterij-dwars/8173/

A.s. zondag 22 maart zal op het kantoor Van der Valk Netwerk Notarissen de trekking gedaan worden. Het zou een mooi moment zijn geweest als de trekking door "Ome" Leo Marrevee gedaan had kunnen worden. De organisatie heeft de kleinzoon van Leo, Tsjeng Marrevee, bereid gevonden om de trekking te doen. Hij vindt het nu al spannend!

Verder zullen, naast natuurlijk vader Edwin Marrevee, aanwezig zijn:

* Notaris Jeroen Krabbendam

* Algemeen Voorzitter Ruud de Leede

* Loterij-organisator Jan Wegman

* 2020loterij.nl websitedesigner Gerard Zwaneveld

* Facebook cameraman Remco Zuijdam

Via de Facebook pagina Excelsior'20 100 jaar en het evenement "Trekking Jubileumloterij" gaan we LIVE. Gewoon even op "Gaat" drukken. Voor degene die geen Facebook hebben, hebben wij helaas geen alternatief.

Na afloop van de trekking zullen we zsm via de site en Facebook de gehele lijst met nummers publiceren en aangeven hoe de prijzen opgehaald kunnen worden.

Tot zondag rond de klok van 16u!

KKC Jubileumfeest uitgesteld
kkc-jubileumfeest-uitgesteld (8177) afbeelding

Het Voetbalbestuur en het interim bestuur van de KKC hebben besloten om het KKC Jubileumfeest uit te stellen vanwege de situatie die zich nu in de wereld zich afspeelt. Dat mag geen verrassing zijn voor degene die zich hadden opgegeven voor een kaart. En dat waren er velen!

Het KKC interim bestuur heeft snel geschakeld met "Andre van Duin" en u kunt met potlood alvast zaterdag 10 oktober noteren als de nieuwe datum!

Wat in het vat zit, verzuurt niet! En "Agge mar leut et" maar dit is alleen helemaal niet leuk!

Medio september kan er weer gereserveerd worden. Hou de site en Carnaval Excelsior'20 Facebook in de gaten!

Leut is troef, doe ook een potje mee met de KKC! Tot in oktober!


Interim bestuur Kloeke Keilers Club.

Samen uit, samen thuis!

Beste leden,

Het zijn rare tijden. Tijden die vragen om discipline, beleid en voorzichtigheid. Dit soort maatregelen heeft er ook toe geleid dat de mooiste club van Schiedam, Excelsior '20, de deuren tijdelijk moet sluiten voor haar 1000 leden. Voor een bestuur ook heel raar om een normaal zo bruisend complex, in alle rust erbij te zien liggen wachtend op de eerste clubactiviteiten. Een tijd die we nu gebruiken om zaken op te pakken die normaal later in het jaar gepland staan.

Een vereniging gaat over samen de schouders eronder gooien en samen doelen realiseren. Als bestuur zijn wij ons ervan bewust hoe belangrijk het is dat er mensen zijn waarop je kan bouwen. Juist in moeilijke tijden en tijden van onzekerheid moet je er voor elkaar zijn en elkaar steunen. En dat is exact waar Excelsior '20 voor staat.

Daarom willen wij als Voetbalbestuur allereerst onze steun betuigen aan alle leden (en niet leden) die onvoorwaardelijk voor ons allemaal aan de slag zijn in de ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, dagopvang en in andere essentiële maatschappelijke instellingen. Wij roepen ook een ieder op om vanavond hun steun te betuigen en om 20.00 uur mee te doen aan de actie #applausvoordezorg!

De Corona – maatregelen hebben er helaas toe geleid dat het Ome Leo toernooi en het KKC – feest en zijn geannuleerd. Over sommige jubileumactiviteiten bestaat nog twijfel. Allemaal zaken die ertoe leiden dat de club ook getroffen wordt door minder inkomsten voor de club. Vanuit het bestuur houden we hier rekening mee en passen we ons beleid ook hierop aan.

Onze sponsoren en Business Club leden worden onevenredig hard geraakt door de Corona – maatregelen. Wij hopen dan ook van harte dat alle ondernemers deze moeilijke tijd weten te overbruggen en de uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Waar Excelsior '20 jullie kan helpen, zullen wij dat zeker niet nalaten. Samen uit, samen thuis!

Hierbij ook de omroep aan alle mensen om te denken aan onze sponsoren en Business Club leden… mocht je iets nodig hebben, koop het product bij hen. Deze steun zullen zij ongetwijfeld hard nodig hebben. Dit zijn de mensen die onze club al jarenlang een warm hart toedragen, het is nu de uitgelezen mogelijkheid om iets terug te doen. Laten wij dat dan ook met zijn allen doen!

Tot slot willen wij nogmaals benadrukken dat het tijdelijk sluiten van de club NIET betekent dat de club er niet is voor jullie. De kracht van een vereniging van 1000 man, is de saamhorigheid en de mogelijkheid om elkaar te helpen. Mocht iemand hulp nodig hebben, leg contact met elkaar en help elkaar! We hebben het eerder gezegd… You will never walk alone!

Pas goed op elkaar en tot snel!

Namens het Voetbalbestuur,

Zoran Nikolic

banner 1
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg