Weekbrief 16 - 2020

voorblad
07-06-2020 Wielerronde 100 jaar Excelsior'20
ad01.jpg
Excelsior’20 jeugdkader 2020 – 2021
excelsior-20-jeugdkader-2020-2021 (8195) afbeelding

Corona of geen Corona, we zullen ons toch moeten voorbereiden op het nieuwe seizoen.

De verwachte begindatum is uiteraard nog niet bekend, maar als TC zijn wij in deze periode toch druk bezig met de invulling van onze selecties. Door de beperkte mogelijkheden is het moeilijker om concreet te worden en is het natuurlijk onmogelijk om afspraken te maken op een mooie zaterdag.

Desondanks kunnen wij een aantal nieuwe gezichten in het trainersgilde aankondigen.

Nog niet alles is rond, maar datgene wat wel bekend is willen we hieronder graag alvast voor jullie uitlichten.

Onder 19 selectie

De eerste naam is meteen een nieuw gezicht. Aankomend jaar zal onze onder 19 selectie onder leiding staan van Sharan Gayadien. Deze 35-jarige ambitieuze trainer laat na enkele jaren BVV Barendrecht achter zich, waar hij dit seizoen verantwoordelijk was voor de onder 17-selectie; een tweede divisionist.

Wij zijn er bijzonder trots op dat Sharan deze talentvolle lichting wil trainen om het laatste zetje te geven richting ons eerste elftal! Hij zal bijgestaan worden door een eigen assistent.

Later deze maand zal Sharan zich voorstellen via onze website & Facebook pagina.

Daarnaast heeft Rens Heinsbroek aangegeven deze ploeg ook graag te willen ondersteunen met alle randzaken en de begeleiding binnen onze verenigingscultuur.

Om deze lichting optimaal te helpen in het laatste stapje zijn wij ook druk bezig met een eigen verzorger/fysio.

Tot op heden kan het tweede elftal in deze doelgroep nog een geschikte trainer gebruiken. Geïnteresseerden voor deze functie kunnen zich melden bij Joeri Krznaric.

Aan de randzaken zal het dus niet liggen!

Onder 17 selectie

Net als vorig jaar zal Stuart Willis verantwoordelijk zijn voor de selectie voor onze onder 17 jeugd. Daarbij kunnen wij melden dat hij gaat investeren in zichzelf door aankomend jaar de UEFA C cursus te gaan volgen. Hij zal dit jaar weer geassisteerd worden door Terence Martinez en keeperstrainer Remco van Zundert. De scheidsrechter zal tijdens de wedstrijden wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechter Mike Wigman.

De tweede groep zal ook komend jaar weer worden getraind door Emile Boon & John Melissen. Behalve Stuart Willis gaat Emile Boon ook zijn kennis verbreden met de UEFA C cursus.

Veel succes met de cursus, mannen!


Onder 15 selectie

Ook bij deze selectie kan er een nieuw gezicht worden gepresenteerd. Ook Sven Louter komt over van BVV Barendrecht, waar hij de onder 12-1 onder zijn hoede had. Sven heeft zijn gehele jeugd bij Barendrecht gevoetbald en is de laatste jaren als trainer actief bij deze vereniging. Net als Sharan is Sven ook overstag gegaan door de ambities die wij als vereniging nastreven in de komende jaren.

Sven neemt zijn eigen assistent mee in de persoon van Michael Fabrie. Naast zijn carrière als keeper bij Sparta Rotterdam wil hij graag helpen om de keepers binnen onze vereniging naar een hoger plan te brengen!

Later deze maand zal Sven zich voorstellen via onze website & Facebook pagina.

De tweede groep zal aankomend jaar weer begeleid worden door het duo Elder dos Reis & Aimen Boulahyan. Deze trainers vullen elkaar goed aan op het technische en pedagogische vlak waardoor de heren graag weer verantwoordelijk willen zijn voor een selectiegroep!

Onder 13 selectie

De talenten binnen deze selectie zullen onder leiding komen van Robert van Gestel & Willem van Baarle. Met het wegvallen van Raymond Kraaijbeek is het voor de TC een flinke opgave gebleken om deze selectie onder de juiste begeleiding te brengen en zo een stap verder te helpen. Wij zijn dan ook blij dat we Robert en Willem bereid hebben gevonden om de verantwoordelijkheid te nemen voor deze groep. Voor deze leeftijdscategorie zijn wij als vereniging nog wel op zoek naar aanvullende ondersteuning voor deze mannen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de twee trainers of bij Joeri Krznaric.

Onder 11

Bij deze groep gaan wij niet praten over een selectie, aangezien het van belang is dat de spelers van de onder 11-1 dezelfde ontwikkeling doormaken als de spelers van de onder 11-4.

Na een succesvolle rentree van Tijmen Buckers zal hij nu verantwoordelijk zijn voor de onder 11-1. Dit jaar heeft hij Timo Ockerse tijdelijk opgevangen en dat smaakte dus naar meer. Na jaren ervaring te hebben opgedaan, staat Tijmen graag op eigen benen. Hij zal worden bijgestaan door Raoul van Dijk. Ook Raoul heeft jaren ervaring opgedaan en samen zijn deze twee mannen goed in staat om onze talenten klaar te stomen voor de volgende stap in hun voetbalcarrière! Goed om te zien dat jonge jeugdtrainers de verantwoordelijkheid durven te nemen.

Voor de overige elftallen willen we gebruik maken van spelers uit de onder 17 & onder 19.

Deze spelers/trainers zijn enkel nog afhankelijk van hun schoolroosters. Wij moeten dit dus nog even afwachten voordat wij namen kunnen noemen over de invulling van de andere teams binnen deze doelgroep.

Ben je als jeugdspeler geïnteresseerd en kan je al meer duidelijkheid geven óf heb je vragen? Meld je dan bij Joeri Krznaric.

Onder 9

Ook bij deze groep gaan wij niet praten over een selectie, aangezien het van belang is dat de spelers van de onder 9-1 dezelfde ontwikkeling doormaken als de spelers van de onder 9-4.

Voor deze groep is de TC nog druk bezig om een trainer te vinden voor de eerste groep.

Net als bij de onder 11 willen we gebruik maken van spelers uit de hogere jeugdelftallen.

Hier kunnen wij dus helaas, wegens schoolroosters, nog geen duidelijkheid geven.

Ben je als jeugdspeler geïnteresseerd en kan je al meer duidelijkheid geven óf heb je vragen? Meld je dan bij Joeri Krznaric.

Mini's & Maxi's

Voor deze belangrijkste doelgroep hebben wij ook nog geen duidelijkheid. Wij zijn druk bezig om deze vacature in te vullen, maar kunnen op dit moment nog geen definitieve naam noemen. Zodra hierover nieuws te melden is, communiceren we dit direct naar jullie. Wordt dus vervolgd!

Ben je geïnteresseerd in één van de openstaande posities of heb je gewoon wat vragen over de inhoud van deze brief, meld je dan bij Joeri Krznaric via 06-57 557 635.

Kleding inleveren bij overschrijving
kleding-inleveren-bij-overschrijving (8194) afbeelding

Beste leden,

Helaas kunnen we nog niet voetbalen en trainen, maar dat betekent niet dat we als club gesloten zijn. Het bestuur is op de achtergrond hard aan het werk om de zaak draaiend te houden. Ook proberen we vragen van de leden zo goed als mogelijk te beantwoorden. Eén van de vragen die nu vaak wordt gesteld is het inleveren van de kleding, vooral bij leden die overschrijving hebben aangevraagd bij een andere vereniging. Ieder lid heeft een kledingpakket in bruikleen van de club ontvangen. Omdat je dit in bruikleen ontvangen hebt zal een overschrijving pas goedgekeurd worden als deze is ingeleverd. Dit houdt in de praktijk in dat er een blokkade staat op je overschrijving en met die blokkade kan je niet overgeschreven worden. Geen paniek want die blokkade moet voor 15 juni eraf gehaald worden dus we hebben nog tijd zat. Met de huidige regels vanuit de overheid en gemeente is het niet toegestaan om het complex te openen. Dus het inleveren van de kleding kan gewoonweg niet op dit moment. We wachten daarom 21 april af. Dan zullen we horen welke regels er na 28 april zullen gelden. We hebben immers tijd genoeg. Wij zullen als bestuur naar deze leden ook tijdig gaan communiceren hoe we dit gaan aanpakken en vragen uw begrip hiervoor.

Namens het voetbalbestuur en kledingcommissie

Bron: Voetbalbestuur en kledingcommissie (door Dave)

Doe mee met de enquete: Excelsior'20 ook in 2030 vitaal
doe-mee-met-de-enquete-excelsior-20-ook-in-2030-vitaal (8193) afbeelding

Het is natuurlijk fantastisch dat we als club 100 jaar bestaan, maar over 10 jaar willen we nog steeds een trotse en sterke vereniging zijn - en daar zijn we nu al hard over aan het nadenken.

Daarom willen we alle leden, senioren en junioren, spelend of niet-spelend, ouders van jeugdleden en alle andere betrokkenen bij ons club vragen deze enquête in te vullen. Dit kan anoniem en duurt ongeveer 5 tot 8 minuten.

https://forms.gle/Tg4dwuLuUhQALnvJ9

Mochten jullie vragen en/of opmerkingen hebben dan kunnen jullie een berichtje sturen naar davidwoutersen@gmail.com.

Namens de Commissie Toekomst Excelsior'20, hartelijk dank!

Bron: Commissie Toekomst Excelsior'20 (door Commissie Toekomst Excelsior'20)

banner 0
In memoriam Hans Gouka
in-memoriam-hans-gouka (8192) afbeelding

Vandaag ontvingen wij het trieste bericht, dat vannacht in alle rust op 70 jarige leeftijd is overleden Hans Gouka.

Hans tobde al enige tijd met zijn gezondheid, maar toch kwam dit bericht geheel onverwachts.

Hans speelde jarenlang voor het eerste cricketteam en was een gevreesde openingsbowler, die vele wickets nam.

Ook met het bat stond Hans regelmatig zijn mannetje.

Het was goed om te zien, dat Hans na een aantal jaren afwezigheid de weg naar het Excelsior cricketveld weer wist te vinden.

Hij genoot daar samen met zijn vrienden volop van het spelletje.

Wij bewaren hele fijne herinneringen aan Hans en wensen zijn familie heel veel sterkte met dit zware verlies.

Hans we zullen je missen!

Rust zacht

Koos Gouka

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg