Weekbrief 28 - 2018

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Versterking Voetbalbestuur
versterking-voetbalbestuur (7612) afbeelding

Vrienden, leden, toppers van Excelsior '20!

Ik ben zeer blij om jullie te kunnen mededelen dat het voetbalbestuur van Excelsior '20 Daan Bakboord bereid heeft gevonden om onze gelederen te versterken. Binnen het voetbalbestuur zal Daan verantwoordelijk zijn voor Algemene Voetbalzaken. Daan is voor vele leden binnen de club een bekende. Naast zijn glansrijke carrière als voetballer van Excelsior '20, heeft hij zich in het verleden op vele manieren ingezet voor onze topclub.

Onderstaand enkele details over Daan.

Daan loopt al vanaf de F-jes bij onze familie club rond. Veel van Daan zijn vriendschappen zijn bij onze club ontstaan.

Excelsior'20 is een belangrijk onderdeel in zijn sociale leven geworden en gebleven. Inmiddels zijn ook Daan zijn kinderen Sem en Niki kind aan huis. Geweldig om te zien dat ook zij graag naar de club komen.

Met veel plezier draait hij al jaren bardienst, zowel bij het voetbal als bij het cricket. Tijdens de carnaval- en andere feestjes is hij ook een bekend gezicht aan de deur.

Naar eigen zeggen draagt Daan zijn steentje graag bij en is het voor hem een kleine moeite en nog leuk ook.

Namens het volledige voetbalbestuur wil ik Daan van harte welkom heten!

Daan, veel plezier, wijsheid en succes gewenst! We kijken uit naar de samenwerking en de uitdagingen die we met zijn allen binnen de club aangaan!

Tot slot wil ik iedereen een fijne vakantie wensen en hopelijk zie ik jullie allen daarna weer gezond terug op Thurlede!

Groeten,

Zoran Nikolic

Voorzitter Voetbalbestuur

Excelsior '20

winnaar runaktie

Helaas een lage score afgelopen zondag en geen punten voor het eerste. Wel winst voor Lidia en Rene Spin. Zij doen al zo veel voor de jeugd en in navolging van Tip en Run Koning Ronald Scheffers werd ook hun winst gelijk weer ingezet op 2 nieuwe getallen. Dank namens de jeugd!

Nederland damesteam vs Papua New Guinea
nederland-damesteam-vs-papua-new-guinea (7610) afbeelding

T20 Women's World Qualifier 2018. Helaas verloren onze leeuwinnen opnieuw, nu tegen Papua New Guinea. Bij Nederland was Denise de "woman of the match"

Foto's
banner 0
Trainingsschema 2018 - 2019
trainingsschema-2018-2019 (7609) afbeelding

Op het trainingsschema ziet u dat alle teams zijn ingedeeld op het kunstgras, veld 4 is het nieuwe kunstgrasveld dat op het voormalig Asvion is gelegen. Dit houdt in dat alle teams twee keer kunnen trainen en dat de trainingen altijd doorgaan. De enige uitzondering is bij extreem koud weer en bij sneeuw. Ook heeft ieder team zijn eigen kleedkamer, het is dan ook niet toegestaan hiervan af te wijken.

De trainingen zullen voor de selectieteams JO19 t/m JO13 starten vanaf maandag 20 augustus, de overige teams starten vanaf maandag 27 augustus. De mini's zullen dinsdag 4 september hun eerste training hebben.

Bron: Jeugdbestuur (door Dave)

Definitieve indeling jeugd
definitieve-indeling-jeugd (7608) afbeelding

Bijgaand vindt je twee bestanden, de definitieve indelingen voor de spelers en het trainingsschema. Helaas heeft de definitieve indeling lang op zich laten wachten, dit had te maken met de diverse mutaties die er nog gemaakt zijn.

Je ziet dat we nog op zoek zijn naar een aantal trainers, leiders bij de teams en dat wij nog coördinatoren zoeken bij de afdelingen JO17 en JO8. Mocht je daar interesse in hebben stuur dan een mail naar davevdlinde1@gmail.com.

Wij hopen dat we voor de start alle vacatures bij de teams en afdelingen kunnen invullen zodat we goed van start kunnen gaan. Wij rekenen op iedereen zijn/haar hulp hiermee.

Rest mij om iedereen een fantastische vakantie toe te wensen en we zien jullie graag gezond en uitgerust verschijnen op de eerste training.

Bron: Jeugdbestuur (door Dave)

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg