Weekbrief 4 - 2021

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Excelsior'20 gaat door met beide hoofdtrainers
excelsior-20-gaat-door-met-beide-hoofdtrainers (8366) afbeelding

Excelsior'20 is verheugd om te kunnen melden dat de contracten van beide hoofdtrainers, Raymond de Romph (hoofdtrainer zondag selectie) en Jaco Verhoev (hoofdtrainer zaterdag selectie) zijn verlengd met 1 jaar. In de afgelopen periode zijn door het voetbalbestuur en technische commissie positieve en opbouwende gesprekken gevoerd met Raymond en Jaco.

Het bestuur en de TC hebben alle vertrouwen in beide trainers en kijken uit naar de positieve sportieve prestaties in de hopelijk nabije toekomst.

Raymond en Jaco, dank voor jullie inzet en flexibiliteit in het huidige seizoen en veel succes ook in het komende seizoen!

Voetbalbestuur en Technische Commissie

R.K.S.V. Excelsior'20

Normen en waarden!

Beste leden van Excelsior'20,

helaas doen vanavond verschillende berichten de ronde over mogelijke onrust en ongeregeldheden in Schiedam. Uit voorzorg zijn alle trainingen van vanavond geannuleerd. Veiligheid en gezondheid van een ieder staat voorop.

Als Excelsior'20 hebben wij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Elkaar helpen en respect hebben voor elkaar en elkaars mening. Daarom roepen wij een ieder op zich te distantiƫren van dit soort ongeregeldheden en hier vooral niet aan mee te doen. Mocht op een later tijdstip blijken dat leden van Excelsior'20 hebben meegedaan aan de ongeregeldheden, dan zullen ook passende maatregelen vanuit de club volgen. Gebruik je gezond verstand en nogmaals, doe hier niet aan mee.

Namens het bestuur van Excelsior'20,

Zoran Nikolic

Business Club Excelsior'20 Voetbal ondersteunt plaatselijke horeca
business-club-excelsior-20-voetbal-ondersteunt-plaatselijke-horeca (8364) afbeelding

Vanmiddag hebben een aantal leden van de sponsorcommissie in samenwerking met JJ's lunch en catering alle Business Clubleden van Excelsior'20 Voetbal voorzien van een lunchpakket. Tevens was elk pakket voorzien van een tegoedbon van Grand Cafe Babbels of Cafe Sjiek (beiden ook BC lid). Op deze manier wilde de sponsorcommissie de Business Club leden verrassen met dit complete pakket en de horecabedrijven uit de Business Club een hart onder de riem steken door deze afname.

Uiteraard hebben we vele enthousiaste reacties ontvangen over dit lunchpakket. Heeft u ook trek gekregen? Bestel uw lunch bij JJ's lunch en catering. Ze zijn geopend om af te halen. En voor uw diner kunt u uw bestelling doen bij Babbels en/of Sjiek.

Bent u ook zo enthousiast over de Business Club van Excelsior'20 en/of heeft u interesse om lid te worden? Hier kunt u de informatie vinden: https://excelsior20.voetbalassist.nl/663/infobusin... en hier kunt u zich aanmelden: https://excelsior20.voetbalassist.nl/662/aanmelden...

Samen zijn we sterker.

Sponsorcommissie Excelsior'20 Voetbal


PS Nog een leuk feitje! De meegeleverde melk in het lunchpakket komt van floatingfarm.nl , een drijvende innovatieve boerderij in de haven van Rotterdam. JJ's lunch en catering geeft hun sinaasappelschillen terug voor de koeien. Een duurzame cyclus."

banner 0
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg