Weekbrief 51 - 2020

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Uitverkoop kantinevoorraad en Heineken spullen

Zoals we gisteren hebben kenbaar gemaakt, stappen we per 1 januari 2021 over naar een ander biermerk en nieuwe groothandel. Om het nieuwe jaar, hopelijk beter jaar, met een schone lei te starten, willen we zoveel mogelijk leeg verkopen. Daarom gaan we onze laatste voorraden tegen interessante prijzen aanbieden. Daarnaast hebben we ook nog eens een leuke actie met het Excelsior'20 jubileumglas!

krat Heineken: 12,00 Euro (excl statiegeld)

blikje Bacardi cola: 1,50 Euro

Fles wijn/rose: 7,00 Euro

Snoep/koek/chips: 0,50 Euro

Bij besteding van 50 Euro ontvangt u een Excelsior'20 jubileumglas!

Bestellingen kunnen gedaan worden door een mail te sturen naar jwegman@cupperplate.nl. We kunnen uw bestelling nog voor Kerst bezorgen of u kunt komen afhalen, Coronaproof, op een afgesproken tijd.

Voor de geinteresseerden hebben we nog diverse Heineken artikelen. Heeft u interesse in glazen, dienbladen, viltjes, etc, stuurt u dan een bericht naar jwegman@cupperplate.nl.

Grolsch wordt nieuwe bierleverancier per 1 januari 2021!
grolsch-wordt-nieuwe-bierleverancier-per-1-januari-2021 (8354) afbeelding

Namens het cricketbestuur en het voetbalbestuur kunnen we u met trots melden dat Excelsior'20 met ingang van 1 januari 2021 in zee gaat met een nieuwe bierleverancier en nieuwe groothandel.

We kunnen per 1 januari 2021, weer na lange tijd, Grolsch verwelkomen als onze bierleverancier! Met hun enthousiaste benadering en scherpe prijzen hebben zij de slag gewonnen van andere leveranciers. Deze overeenkomst is voor 5 jaar en duurt dus tot 31 december 2025.

Met Grolsch als biermerk, hebben we ook een nieuwe groothandel als leverancier gekregen. De Zegro in Rotterdam zal onze bestellingen gaan leveren. Wij vertrouwen erop dat we met Zegro een betrouwbare servicepartner voor de leveringen hebben gevonden.

Zodra we weer mogen, zullen we u snel kennis laten maken met de bieren van Grolsch. Want naast het traditionele Grolsch, ook uit de beugelfles, zijn er ook merken als Kornuit, Grimbergen en hebben we keuze uit vele speciaalbieren!

Namens het cricketbestuur en voetbalbestuur willen we zowel Grolsch als Zegro een mooie samenwerking toewensen!


Daan Gokke in de ziekenboeg
daan-gokke-in-de-ziekenboeg (8353) afbeelding

Daan Gokke uit JO9-4 is gisteren opgenomen in het Sophia Ziekenhuis nadat uit een controle bleek dat er een vernauwing was aan zijn aorta (coarctatio). Een stent plaatsen was noodzakelijk. Na een nachtje in het ziekenhuis is hij gelukkig weer thuis. Als alles goed gaat, mag hij over 4 weken weer sporten. En daar gaan we natuurlijk vanuit.

Excelsior'20 wenst Daan veel beterschap toe en zien hem graag weer zo snel mogelijk op de club in goede gezondheid.

banner 0
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg