Weekbrief 6 - 2018

voorblad
13-02-2018 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Club van E 50
09-03-2018 Pubquiz
24-03-2018 KinderBingo
07-04-2018 OPZOMEREN
ad01.jpg
Excelsior'20 JO13-3 - HBSS JO13-1 - 6 - 1
excelsior-20-jo13-3-hbss-jo13-1-6-1 (7386) afbeelding

Afgelopen zaterdag speelde onze JO13-3 thuis tegen HBSS JO13-1 de eerste wedstrijd van de tweede competitieronde. Vanwege de vrieskou waren er veel wedstrijden afgelast, maar wij mochten (met dank aan Rob) gelukkig spelen.

Het zal weinig mensen zijn ontgaan dat het afgelopen weekend Carnaval was. Een feest wat bij onze vereniging uitbundig gevierd wordt, zo ook door deze trainer en leider Edwin Marrevee.

Onder het genot van een biertje tijdens de eerste Carnavalsavond is tussen de trainer en leider het idee geopperd om in carnavals kostuum naar de wedstrijd te gaan. De reactie was: "maar onze kinderen hebben toch niets met carnaval?". Ja dat klopt, maar dat komt omdat wij niet het goede voorbeeld geven. Zo gezegd, zo gedaan en zowel trainer als leider verschenen op zaterdag ochtend (met een lichte hoofdpijn) in carnavals outfit op het complex.

Was het aantrekken van een mooie outfit voldoende om de jongens tot een overwinning te krijgen? Deze week is het verslag geschreven door Karin van Oijen, de moeder van onze keeper Oscar:

"Wedstrijd verslag Excelsior - HBSS, zaterdag 10 februari Het is een rustige carnavalsochtend. We verzamelen in de kantine, waar ondanks Sylvia's nachtelijke schoonmaakwerk, de vloer gezellig aan onze schoenen plakt van de bierresten van de avond ervoor.

Trainer-coach Vince, het schaap, en leider Ed, oranje krullenbol, komen wat bleekjes, doch ongelooflijk keurig op het wat later geplande tijdstip 8.00 binnen. En dat na de eerste carnavalsavond.

Voor het wedstrijdverslag zorg ik dat ik op tijd op het veld aankom. De tegenstanders, gehuld in oranje, zijn al aan het opwarmen. Onze kudde schapen komt vrij snel daarna en onthoofdt hun trainer.

Met secondanten, Thomas moeder en Jens vader observeer ik het hele gebeuren en proberen we te achterhalen welk schaap van de kudde, bij welk shirtnummer hoort en hoe de opstelling is. Ter vervanging van Max en Jason zijn Jan, Jens B en Mo uit de D1 ons team komen versterken.

De nummers:

1 Oscar, 2 Mo, 3 Jens B, 4 Thomas, 5 Jens, 6 Sergio, 8 Ferry, 9 Vinny, 10 Jordan, 11 Jesse, 12 Kjelt, 14 Miles, 15 Jan

De opstelling: > toegevoegde foto.

Deze eerste helft begint om 9.35. Weersomstandigheden zijn okay, ong 2 graden, beetje bewolkt, pietsie miezerig.

In de 7e minuut begint de eerste echte aanval van excelsior, die leidt tot een corner. Ferry schiet de bal erin, we denken dat het 1e doelpunt gescoord is, maar helaas, afgekeurd. Buitenspel?

Even later weer een actie van Ferry en Vinny, vervolgens meteen een afstandsschot in de 12e min van (verdediger!) Jan met de rode voetbalschoenen. Ze brengen geluk: raak.

Het eerste punt is binnen:1-0

Er volgen nog meer acties van Excelsior, totdat in de 20ste min HBSS dicht bij ons doel komt. Ze krijgen een corner, die zit naast, vervolgens een afstandschot tegengehouden door Oscar en daarna wederom bal op ons doel, die door Thomas via een kopbal uit het doel gehouden wordt, hulde voor de verdediging.

In de 22ste min, zo snel gaat dat allemaal, doen Vince en vervolgens Jan een actie, beide door keeper HBSS gehouden.

Dan volgt een wissel. nr 2 Mo vervangt nr 6 Sergio, nr 3 Jens B vervangt nr 4 Thomas en nr 12 Kjelt vervangt onze spits nr 9 Vinnie.

Al snel volgen acties Excelsior op doel HBSS, die helaas niet tot een punt leiden.

HBSS heeft ook een kansje na een schouderduw(tje) van Jan, ze krijgen een vrije trap. Er wordt gefluit, het is buitenspel.

Excelsior is vervolgens meteen weer in de aanval. In de 30ste minuut wordt Kjelt onderuit gehaald. Penalty, Mo neemt hem:

Jaaaa 2-0 is de stand na de eerste helft!!!

Tijdens de rust praten we even met de trainer-coach. Hij is natuurlijk blij met de stand, maar ook kritisch. Het spel is wat slordig en langzaam, de tegenstander vindt hij gelijkwaardig.

Ik denk dat hij de jongens dat ingepeperd heeft, want in de 2e helft zit er meer pit in.

Secondant vader Jens, wordt vervangen door moeder Jens, de zon gaat schijnen, soms zien we niet meer wie er aan bal is, maar gelukkig kan Vinnie aan de kant ons steeds vertellen wie scoort, want het gaat goed.

We starten om 9.25 in de opstelling waarmee de eerste helft geeindigd is.

Kjelt doet de aftrap.

Excelsior gaat snel in de aanval, maar HBSS countert. Er komt een corner, Oscar houdt hem.

Er volgen nog wat acties van Excelsior, een buitenspel en een bal naast doel, maar om 9.32 legt Ferry de bal er netjes in: 3-0.

Een paar minuten later, scoort Mo 4-0.

Dan volgt een wissel:

nr 9 Vinnie voor nr 11 Jesse, nr 6 Sergio voor nr 14 Miles, nr 4 Thomas voor nr 5 Jens. nr 12 Mo gaat naar rechts half en nr 9 Vinnie spits.

Na een actie die naast gaat van HBSS, gaat Excelsior weer in de aanval, Ferry schiet via binnenkant paal de 5-0.

Om 9.43 komt er opeens een losgeslagen HBSS -er in de aanval en passeert de verdediging. Oscar komt uit het doel om de hoek te verkleinen, maar het wordt een punt voor HBSS. 5-1.

In de volgende 12 minuten gebeurd niet veel, wat acties van Excelsior: een keertje buitenspel, een balletje ernaast, dan breekt de zon door en maakt Jens B, in de laatste minuut, na een mooie corner van Kjelt het laatste doelpunt 6-1!!!

Wat een goed begin van deze competitie. Gefeliciteerd!!"

Wedstrijdverslag van: Excelsior'20 JO13-3 - HBSS JO13-1
Datum:
Locatie: thuis
Uitslag: 6 - 1

Foto's
Carnaval Familiefeest
carnaval-familiefeest (7383) afbeelding

Op 9, 10 en 11 februari barst het beroemde carnaval van Excelsior'20 weer los!! De Raad, onder leiding van Prins Teun, neemt u weer mee naar het jaarlijkse carnavalsfeest bij Excelsior'20.


Vrijdagavond wordt één groot feest. NIemand minder dan Huub Hangop zal het spits afbijten!


Zaterdagmiddag staat clubgebouw De Toekomst geheel in het teken van het traditionele kindercarnaval. De tent wordt dan overgedragen aan de jeugdprins en zijn Raad die nu al staan te popelen om de boel weer eens ouderwets op zijn kop te zetten. De prins daagt iedereen uit zich zo origineel mogelijk te verkleden en deelt zelfs prijzen uit voor de meest maffe uitgedoste kinderen. Maar ook jeugdteams worden door de prins opgeroepen om in vol ornaat op het feest der feesten te verschijnen.


Zaterdagavond is het 'grote' carnaval en zal het een echt ouderwets feestje worden! Rob Ronalds zal zijn zangkunsten gaan vertonen.


Zondagmiddag en -avond sluiten we het weekend in stijl af met Eric Dikeb. Het 1ste speelt een thuiswedstrijd tegen ONA dus volle bak na afloop van deze wedstrijd.

Foto's
banner 0
Nieuwsbrief van de jeugdvoorzitter
nieuwsbrief-van-de-jeugdvoorzitter (7382) afbeelding

Nieuwsbrief van de Jeugdvoorzitter

Een nieuw item, wat ik als nieuwe jeugdvoorzitter, wil invoeren is een maandelijkse nieuwsbrief.

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Dave van der Linde, 44 jaar en al 10 jaren verbonden aan Excelsior '20. Ik werk als manager bij een uitzendbureau en heb een prachtige dochter Fleur van 15 jaar. Alle jaren ben ik in verschillende functies betrokken geweest bij de jeugdafdeling. Waarom? Omdat het leuk is om kinderen te zien ontwikkelen en het plezier die ze uitstralen. Kinderen zijn puur.

De functie jeugdvoorzitter heb ik eigenlijk nooit eerder geambieerd maar toen de vacature ontstond, hoefde ik er niet lang over na te denken. De reden daarvan is dat ik jaren betrokken ben geweest bij de jeugd en daarbij heel veel goede dingen heb gezien, maar ook dingen die ik anders zou doen. In oktober kondigde Remko Dijkmans aan dat hij ging stoppen om bepaalde redenen. Iedereen heeft deze wel gelezen en er is veel op gereageerd. De kern van het verhaal was duidelijk en daar ben ik het mee eens. Maar gelukkig gebeuren er ook een heleboel mooie en leuke dingen. Ik wil dan ook samen met het fantastische team beginnen vanuit het positieve.

Vrijwilligerswerk binnen een vereniging is heel leuk, je ontmoet mensen en je ben bezig om andere het naar de zin te maken. Wanneer je daar de waardering van ontvangt blijft het leuk en krijg je daar energie van. We hebben iedere zaterdag 130 vrijwilligers nodig om alles goed te laten verlopen. Mensen in de commissie, trainers, leiders, grensrechter, scheidsrechter, kantine, onderhoud, velden etc…. teveel om op te noemen. Al deze mensen doen hun ding omdat ze het leuk vinden en doen het vanuit de goede bedoelingen. Daarvoor is iedereen die zijn steentje bijdraagt goud waard voor Excelsior'20.

Vrijdag 2 februari hadden we een kick off met alle jeugdtrainers en leiders. TROTS stond centraal bij deze bijeenkomst. Excelsior '20 is een hele mooie club die bijna 100 jaar bestaat. Een club waar vele vriendschappen zijn begonnen, leuke activiteiten worden georganiseerd en op alle niveaus wordt gevoetbald en gecricket. Een club om dus TROTS op te zijn. Dit is wat we met z'n allen moeten uitdragen.

Is het dan allemaal zo positief en gaat er niets fout?...... Natuurlijk gaan er dingen niet goed en kunnen dingen misschien anders beter gedaan worden. Maar nogmaals iedere vrijwilliger doet zijn/haar best voor de club. Daarom is het zo belangrijk dat als u als ouders of als spelers iets constateren je dit op een fatsoenlijke manier kan melden. Want alle vrijwilligers staan open voor opbouwende en positieve kritiek.

De vereniging zijn wij allemaal, alle leden en ouders. Om de vereniging gezond te houden is het daarom ook erg belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt, hoe klein dan ook.

Er zijn een aantal vacatures en die zouden we graag in willen vullen. Trainers coördinator lagere E en F afdeling, trainers bij de Mini's, barmedewerkers, coördinator vriendschappelijke wedstrijden en toernooi coördinator. Kom gerust een bakje koffie drinken in de commissiekamer dan kunnen wij u informatie geven of naar de juiste persoon doorverwijzen.

Zaterdag begint de competitie weer als de weergoden een beetje meezitten. Een leuke start in het carnavalsweekend. U komt toch ook even langs op het kindercarnaval.

Ik wil mijn eerste nieuwsbrief afsluiten om vooral allemaal TROTS te zijn op de club en als er dingen zijn, denk met ons mee en deel het met ons. Ik kan het zeker niet alleen. Ik ben blij dat ik een fantastisch team om mijn heen hebt staan. Het jeugdteam met Rob, Sieng, Sylvia, Samantha, Jorg, Engin, Ton, Barry, Barbara, Edwin, Parmi, Omar, Robert, Marco, Liesbeth, Marcel en natuurlijk alle trainers, leiders, scheidsrechter en alle andere vrijwilligers.

Wij wensen iedereen veel succes en sportiviteit met het begin van de tweede helft van de competitie. Voor vragen kunt u mij altijd aanschieten.

Dave van der Linde

Bron: Dave (door Dave)

Foto's
VFC JO13-4 - Excelsior'20 JO13-3 - 1 - 5
vfc-jo13-4-excelsior-20-jo13-3-1-5 (7381) afbeelding

Afgelopen zaterdag was onze JO13-3 uitgenodigd om tegen VFC JO13-4 te spelen. Een oefenwedstrijd door Edwin Marrevee geregeld. Deze ploeg troffen wij in de competitie. Destijds speelden wij tegen hen een super spannende wedstrijd waarbij wij met een 3-2 overwinning het veld verlieten > https://excelsior20.nl/home/nieuwsarchief/27/11/17...

Gaat het deze week weer zo'n spannende wedstrijd worden als de vorige keer? De kinderen vonden het leuk idee dat ook de ouders de verslagen schrijven. Deze week is het verslag geschreven door Gaby, moeder van Vinnie:

"Brrrrrr wat was het weer koud deze zaterdag ochtend. Maar de trotse ouders en niet te vergeten opa's en oma's van d3 doorstaan weer en wind om de jongens aan te moedigen. Ook dus deze zaterdag tegen VFC uit.

Er waren wat afwezige ivm met het bezoeken van opendagen maar gelukkig schoten Ivan, Stefan en Jan ons te hulp. We beginnen met Jesse en Ivan op de bank. De andere staan te popelen om te spelen, of hadden zij het ook koud?

Hmm een vlagger? Iemand? Nee niemand? Gelukkig wilde de grote zus van Vinnie, Dana wel vlagen. De eerste helft zat vol met mooie duellen en het balbezit was in het voordeel van Excelsior. We geloven er in! In de 17 de minuut komen Jesse en Ivan erin misschien zorgen hun voor een 0-1? Nee, we gaan de rust in met 0-0.

Tweede helft de ouders zijn weer opgewarmd en de jongen hebben veel zin in de tweede helft er kan namelijk nog van alles gebeuren. En jaaaa 6 minuten na rust geeft Jan een super paas op Vinnie en hij scoort! Onze Ferry staat weer als een held te keepen, en stopt veel ballen. Na toch wel erg veel schoten van Excelsior op het doel, die de lat of net naast gingen scoort Stefan 7 minuten later de 0-2. Ondanks de geweldige verdediging teckels van onze kung fu Tjeng (bijnaam vanaf de fjes) word het 1-2 vanuit een corner. Maar geen paniek want een paar minuten later scoort Sergio een prachtige 1-3. De jongens hebben de smaak te pakken en Stefan scoort de 1-4 en de 1-5.

Jongens deze trotse voetbal mama heeft weer genoten. Niet alleen van de winst maar ook van het samenspel en het teamverband!"

Wedstrijdverslag van: VFC JO13-4 - Excelsior'20 JO13-3
Datum:
Locatie:
Uitslag: 1 - 5

Trainen met koud weer
trainen-met-koud-weer (7380) afbeelding

Trainen bij koud weer

Het is deze dagen koud. Erg koud zelfs. En het lijkt er op dat dit nog wel een aantal dagen zal doorgaan. Erg leuk voor het schaatsen maar het voetballen wordt er niet gemakkelijker op. Competitiewedstrijden worden veelal afgelast. De vraag is dan of wij de trainingen door willen en kunnen laten gaan op een verantwoorde wijze. Daarom hebben wij vanuit het Jeugdbestuur hiervoor een aantal regels en adviezen op een rijtje gezet. Neem deze door en handel hier naar.

In het algemeen vinden wij als Jeugdcommissie dat trainingen ook bij lage temperaturen door kunnen gaan. Voetballers vinden het veelal leuk om te trainen; ook bij lage temperaturen. En dat kan ook. Maar de veiligheid en gezondheid van veelal jonge spelers staat hierbij natuurlijk wel voorop.

Veld:

Voorop staat natuurlijk de gesteldheid van het veld. Overtuig je zelf als trainer er van dat het veld bespeelbaar is. Op een hard veld kan best gevoetbald worden. Een glad veld of een veld met veel bevroren hobbels of gaten levert gevaarlijke situaties op. Je mag er vanuit gaan dat wanneer de gesteldheid van de velden zodanig is dat er niet op gespeeld kan worden of de temperaturen zo extreem zijn, Excelsior '20 de trainingen zal afgelasten. Kijk hiervoor tijdig op de website en geef dit de spelers/ouders door. In principe staat uiterlijk 15.00 uur op de betreffende trainingsdag een eventuele afgelasting op de site.

Kleding:

Als trainer sta je meer stil dan de spelers. Zorg dus dat je als trainer goed aangekleed bent. We hebben je voorzien van een goede winterjas dus gebruik deze ook.

Zorg dat de spelers zich ook goed aangekleed hebben. Controleer dit! Zeker als het naast lage temperaturen ook nog eens gaat waaien. Vooral jonge kinderen verliezen gemakkelijker warmte omdat hun lichaamsoppervlak relatief groot is ten opzichte van hun gewicht. Trainen in korte broek of shirt is natuurlijk uit den boze. Meerdere lagen kleding is noodzakelijk. Zorg er voor dat ze ook handschoenen en een muts dragen omdat je via je hoofd veel warmte kunt verliezen (tot wel 1/3 van het totale warmteverlies). Is een speler naar de mening van de trainer onvoldoende goed gekleed op het koude weer dan kan hij/zij door de trainer naar binnen/huis gestuurd worden.

Training:

Zorg dat je een training goed voorbereidt en rekening houdt met de kou. Als je oefeningen gaat doen zorg er dan voor dat je duidelijke en korte uitleg geeft. Eventueel uitleg geven vooraf in de kleedkamer is ook een optie. Het is niet verstandig om met dit koude weer een te hoog intensieve training te geven. Dit kan voor irritatie aan de luchtwegen zorgen. Zorg dat je eventuele oefeningen vooraf uitgezet hebt en dat goaltjes in de buurt staan zodat hier niet onnodig mee gesjouwd hoeft te worden. Ga allemaal gezamenlijk het veld op zodat je direct kunt beginnen met de training en besteed aandacht aan een goede warming-up. Houd spelers tijdens de training goed in de gaten. Zorg dat ze allemaal in beweging blijven. Gaat een speler minder aan de training mee doen vraag dan waarom om te voorkomen dat hij/zij het te koud krijgt. Krijgt een speler het toch (te) koud, laat hem/haar dan stoppen met trainen en naar de kleedkamer gaan douchen.

Na afloop:

Ook na een training met koud weer wordt er gedoucht. Let er als trainer op dat de spelers zich goed aankleden en een muts dragen als ze met nat haar naar buiten gaan. Zeker als ze nog op de fiets naar huis gaan!

Succes en train ze !

Het Jeugdbestuur

Bron: Jeugdbestuur (door Dave)

banner 1
Kantinedienst zaterdagochtend 10 februari

Voor de komende week hebben de volgende teams/ouders bardienst.

Zaterdag 10 februari

van 8.00 - 10.30 worden de volgende spelers van JO15-1 verwacht:

Berkay Koroglu, Jay Miranda Owen, Sergen Basoglu.

van 10.30 - 13.00 uur worden de ouders van JO13-6 verwacht:

Jonah Evans, Furkan Metli, Mehdi Tahtah.

Mocht u niet kunnen dient u zelf voor vervanging te zoeken binnen het team. Laten we er met z'n allen weer een heel mooi seizoen van maken en vele handen maken licht werk!!!

ad02.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Terrein Uitslag Wed. nr.
Excelsior'20 JO19-1 - Kethel Spaland JO19-1 1e klasse - 4 10-02-2018 14:00 thuis 153063
TOGB JO19-3 - Excelsior'20 JO19-2 3e klasse - 7 10-02-2018 15:30 uit 122040
Besiktas JO17-1 - Excelsior'20 JO17-1 1e klasse - 4 10-02-2018 12:00 uit 148502
Zoetermeer JO17-3 - Excelsior'20 JO17-2 3e klasse - 3 10-02-2018 11:55 uit 154479
Excelsior'20 JO17-3 - Kethel Spaland JO17-3 5e klasse - 10 10-02-2018 14:00 thuis 147727
DSVP JO17-3 - Excelsior'20 JO17-4 6e klasse - 4 10-02-2018 15:00 uit 147755
Excelsior'20 JO15-1 - Neptunus-Schiebroek JO15-1 1e klasse - 2 10-02-2018 12:00 thuis 148601
Zoetermeer JO15-4 - Excelsior'20 JO15-2 3e klasse - 10 10-02-2018 14:00 uit 119707
Excelsior'20 JO15-3 - Oude Maas JO15-1 3e klasse - 11 10-02-2018 10:00 thuis 138740
VFC JO15-6 - Excelsior'20 JO15-4 5e klasse - 13 10-02-2018 14:30 uit 138972
SVS JO15-2 - Excelsior'20 JO15-5 4e klasse - 2 10-02-2018 12:00 uit 122624
Concordia JO13-3 - Excelsior'20 JO13-2 2e klasse - 1 10-02-2018 08:30 uit 121688
Excelsior'20 JO13-3 - HBSS JO13-1 5e klasse - 5 10-02-2018 08:30 thuis 6 - 1 137925
Excelsior'20 JO13-4 - Zoetermeer JO13-7M 6e klasse - 5 10-02-2018 10:00 thuis 126000
Victoria'04 JO13-3 - Excelsior'20 JO13-5 8e klasse - 4 10-02-2018 11:00 uit 146900
Excelsior'20 JO13-6 - TOGB JO13-6 8e klasse - 8 10-02-2018 08:30 thuis 138349
Excelsior'20 JO11-1 - HOVDJSCR JO11-1 Rijnmond Cup 07-02-2018 17:30 thuis
Excelsior'20 JO11-1 - Spijkenisse JO11-2 1e klasse - 4 10-02-2018 09:45 thuis 136984
PPSC JO11-1 - Excelsior'20 JO11-2 oefen 07-02-2018, tijd n.t.b. uit
LYRA JO11-2 - Excelsior'20 JO11-2 2e klasse - 1 10-02-2018 08:30 uit 154009
AGE-GGK JO11-1 - Excelsior'20 JO11-3 oefen 07-02-2018, tijd n.t.b. uit
BZC/Zuiderpark JO11-1 - Excelsior'20 JO11-3 5e klasse - 7 10-02-2018 08:30 uit 144758
FC 's-Gravenzande JO11-3 - Excelsior'20 JO11-4 4e klasse - 1 10-02-2018 09:30 uit 3 - 1 125669
MSV '71 JO11-3 - Excelsior'20 JO11-5 8e klasse - 8 10-02-2018 11:00 uit 119155
Excelsior'20 JO11-7 - HOVDJSCR JO11-3 7e klasse - 9 10-02-2018 09:45 thuis 137436
Excelsior'20 JO11-8 - Poortugaal JO11-4 7e klasse - 16 10-02-2018 08:30 thuis 129013
Kethel Spaland JO8-1 - Excelsior'20 JO8-1 1e klasse - 6 10-02-2018 08:30 uit 120199
Excelsior'20 JO8-2 - Kethel Spaland JO8-2 1e klasse - 12 10-02-2018 09:45 thuis 127706
Excelsior'20 JO8-3 - PPSC JO8-1 3e klasse - 8 10-02-2018 08:45 thuis 148898
Excelsior'20 JO8-4 - Kethel Spaland JO8-3 2e klasse - 3 10-02-2018 10:45 thuis 136326
VOC JO9-1 - Excelsior'20 JO9-1 Hoofdklasse - 3 10-02-2018 08:30 uit 128509
Excelsior'20 JO9-2 - HWD JO9-1 2e klasse - 1 10-02-2018 09:45 thuis 146058
DVO '32 JO9-1 - Excelsior'20 JO9-4 6e klasse - 4 10-02-2018 09:00 uit 122365
TransvaliaZW JO9-3 - Excelsior'20 JO9-5 7e klasse - 1 10-02-2018 09:00 uit 118231
Excelsior'20 1 - ONA 1 2e klasse - D 11-02-2018 14:00 thuis 25892
Excelsior'20 3 - ONA 2 2e klasse - D 11-02-2018 12:00 thuis 27408
Excelsior'20 (za) 1 - HBSS 3 7e klasse - 13 10-02-2018 14:00 thuis 77092
St.Hooger 4 - Excelsior'20 (za) 2 8e klasse - 11 10-02-2018 12:00 uit 77345
ad03.jpg
Wedstrijd Wedstrijdverband Aanvang Aanwezig Terrein Scheidsrechter Wed. nr.
Zwaluwen JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 Rijnmond Cup 14-02-2018 20:00 n.t.b. uit
Wippolder JO19-1 - Excelsior'20 JO19-1 1e klasse - 4 17-02-2018 16:45 n.t.b. uit M.J. Wolswijk 153138
Excelsior'20 JO19-2 - Berkel JO19-1 3e klasse - 7 17-02-2018 11:30 10:45 thuis Engen Ulusoy 122032
Excelsior'20 JO17-1 - HBSS JO17-1 1e klasse - 4 17-02-2018 14:00 n.t.b. thuis A.J. Nijhuis 148545
Excelsior'20 JO17-2 - BVCB JO17-3 3e klasse - 3 17-02-2018 11:30 10:45 thuis Michel Wigman 154525
Pernis JO17-2 - Excelsior'20 JO17-3 5e klasse - 10 17-02-2018 08:30 07:15 uit 147690
Excelsior'20 JO17-4 - VVOR JO17-3 6e klasse - 4 17-02-2018 12:00 11:15 thuis Jeroen van Barneveld 147771
ESTO JO15-1 - Excelsior'20 JO15-1 1e klasse - 2 17-02-2018 10:45 n.t.b. uit 148610
Excelsior'20 JO15-2 - XerxesDZB JO15-3 3e klasse - 10 17-02-2018 10:00 09:15 thuis Martin Marron 119683
Spijkenisse JO15-5 - Excelsior'20 JO15-3 3e klasse - 11 17-02-2018 11:15 10:00 uit 138737
Excelsior'20 JO15-4 - Neptunus-Schiebroek JO15-4 5e klasse - 13 17-02-2018 14:30 13:45 thuis Rene Lubach 138948
Excelsior'20 JO15-5 - Maense JO15-2 4e klasse - 2 17-02-2018 10:00 09:15 thuis Mario Snieder 122587
Excelsior'20 JO13-1 - Maense JO13-1 1e klasse - 1 17-02-2018 10:00 n.t.b. thuis Bart Schuurmans 127342
Excelsior'20 JO13-2 - Den Hoorn JO13-3 2e klasse - 1 17-02-2018 08:30 07:45 thuis Omar Bourass 121650
MVV '27 JO13-2 - Excelsior'20 JO13-3 5e klasse - 5 17-02-2018 08:30 07:15 uit 137957
Den Hoorn JO13-5 - Excelsior'20 JO13-4 6e klasse - 5 17-02-2018 10:00 08:45 uit 126005
Excelsior'20 JO13-5 - Smitshoek JO13-10 8e klasse - 4 17-02-2018 08:30 07:45 thuis 146878
Blijdorp JO13-3 - Excelsior'20 JO13-6 8e klasse - 8 17-02-2018 09:45 08:30 uit 138358
Brielle JO11-1 - Excelsior'20 JO11-1 1e klasse - 4 17-02-2018 10:30 09:30 uit 136969
Excelsior'20 JO11-2 - Kethel Spaland JO11-1 2e klasse - 1 17-02-2018 08:30 08:00 thuis Roel Peeters 154019
Excelsior'20 JO11-3 - Blijdorp JO11-2 5e klasse - 7 17-02-2018 09:45 09:15 thuis Aloy van Slingerland 144764
Excelsior'20 JO11-4 - Maense JO11-2 4e klasse - 1 17-02-2018 08:30 08:00 thuis Zoran Nikolic 125632
Excelsior'20 JO11-5 - Hermes DVS JO11-4 8e klasse - 8 17-02-2018 09:45 09:15 thuis Tom Post 119151
DVO '32 JO11-2 - Excelsior'20 JO11-6 6e klasse - 3 17-02-2018 09:30 08:45 uit 149205
Kethel Spaland JO11-4 - Excelsior'20 JO11-7 7e klasse - 9 17-02-2018 08:30 07:45 uit 137452
HBSS JO11-2 - Excelsior'20 JO11-8 7e klasse - 16 17-02-2018 09:40 08:55 uit 129010
Excelsior'20 JO8-1 - Botlek JO8-1 1e klasse - 6 17-02-2018 10:45 10:15 thuis 120227
DRL JO8-1 - Excelsior'20 JO8-2 1e klasse - 12 17-02-2018 08:30 07:30 uit 127698
Hermes DVS JO8-1 - Excelsior'20 JO8-3 3e klasse - 8 17-02-2018 10:30 09:45 uit 148884
CWO JO8-1 - Excelsior'20 JO8-4 2e klasse - 3 17-02-2018 11:30 10:30 uit 136306
Excelsior'20 JO9-1 - DHC JO9-1 Hoofdklasse - 3 17-02-2018 10:45 10:15 thuis 128538
PPSC JO9-1 - Excelsior'20 JO9-2 2e klasse - 1 17-02-2018 08:45 08:00 uit 146089
Excelsior'20 JO9-4 - Kethel Spaland JO9-3 6e klasse - 4 17-02-2018 08:45 08:15 thuis 122341
GLZ Delfshaven 2 - Excelsior'20 3 2e klasse - D 18-02-2018 10:00 n.t.b. uit M. Vorselman 27559
Excelsior'20 4 - FC IJsselmonde 2 3e klasse - E 18-02-2018 11:00 10:15 thuis W.N.A.W. Zondag 26704
Excelsior'20 5 - Stolwijk 2 3e klasse - C 18-02-2018 11:00 10:15 thuis 27470
Excelsior'20 (za) 2 - CWO 6 8e klasse - 11 17-02-2018 14:00 13:15 thuis 79008
ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg