Weekbrief 6 - 2020

voorblad
21-02-2020 Carnaval
10-03-2020 Jaarvergadering Club van E 50
ad01.jpg
Carnavalsweekend
carnavalsweekend (8139) afbeelding

Op 21, 22 en 23 februari barst het beroemde carnaval van Excelsior'20 weer los!! De nieuwe Raad, neemt u weer mee naar het jaarlijkse carnavalsfeest bij Excelsior'20.

Vrijdagavond wordt één groot feest, want dan staan niemand minder dan Kornuiten & Co te popelen om er een knalfeest van te maken.

Zaterdagmiddag staat clubgebouw De Toekomst geheel in het teken van het traditionele kindercarnaval. De tent wordt dan overgedragen aan de jeugdprins en zijn Raad die nu al staan te popelen om de boel weer eens ouderwets op zijn kop te zetten. De prins daagt iedereen uit zich zo origineel mogelijk te verkleden en deelt zelfs prijzen uit voor de meest maffe uitgedoste kinderen. Maar ook jeugdteams worden door de prins opgeroepen om in vol ornaat op het feest der feesten te verschijnen.

Achter de schermen wordt keihard gewerkt om een programma op de planken te brengen dat z'n weerga niet kent. We kunnen nu al beloven dat het bommetje vol zit met acts en optredens, dus zorg allemaal dat je op tijd bent zodat jullie er niets van hoeven te missen.

Zaterdagavond is het 'grote' carnaval en zal het een echt ouderwets feestje worden met special guests!!

Zondagmiddag en -avond sluiten we het weekend in stijl af met niemand minder dan Johnny Purple die om 16.00u op gaat treden om vervolgens weer naar Brabant te rijden. Het ZaMiVo wordt naar de zondag verplaatst. Volle bak dus!

De JO8: De kwekkers een maatje te groot en de JO8-3 wint weer een derby!
de-jo8-de-kwekkers-een-maatje-te-groot-en-de-jo8-3-wint-weer-een-derby (8140) afbeelding

Hoi allemaal,


Het was me een weekje weer wel. Een hoop gekuch en snottebellen, maar de echte die hards van de jo8 stonden deze week toch weer lekker op het trainingsveld!

Vandaag speelden JO8-1 en 2 tegen de Kwekkers (dat is de bijnaam van VFC) en deze bleken net een maatje te groot voor onze kanjers. Geeft natuurlijk niets, kan gebeuren. Wat niet kan gebeuren is het steeds vaker te laat komen. Met name bij vroege uitwedstrijden komt het steeds vaker voor dat kinderen (en natuurlijk de ouders) te laat aanwezig zijn. Zou iedereen hier op willen letten? Een ander dingetje is het douchen na de wedstrijd. Steeds vaker zijn kinderen (en natuurlijk de ouders) direct na de wedstrijd weg. De afspraak is dat we altijd douchen na de wedstrijd en daar zijn altijd minimaal 2 leiders/ouders bij om te helpen.

De JO8-3 speelde vandaag de derby tegen HBSS en ja hoor... na een zeer spannende pot trok dit heldenteam in de laatste minuut de overwinning over de streep, 5-4! De kids erg blij maar vooral het publiek ging uit hun dak, mooi om te zien!

Over 2 weken staat het carnavalsweekend op de planning en er is dan geen programma. We gaan zaterdag 22 februari een onderling toernooi spelen met alle kinderen van de jo8 (en de jo9 wellicht). Graag op tijd aangeven als je met vakantie bent, de rest van de kinderen wordt allemaal verwacht.

1145u aanwezig

1200u toernooien

1300u douchen

1330u KINDERCARNAVAL!!! De kinderen mogen na de training verkleed naar de kantine komen, daar is voor alle kinderen een leuk programma met optredens, schminken en nog veel meer. Dat belooft wat!

En dan nog een laatste leuke dingetje... KUZEY is zondag 8 maart de PUPIL van de WEEK bij ons 1e elftal! Heel veel plezier!!!


groeten Dennis

Interview Joop van Rest ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is erelid Joop van Rest aan de beurt!

Veel kijkplezier!

banner 0
Informatie carnaval
informatie-carnaval (8138) afbeelding

Nog twee weken! Hieronder de laatste informatie voordat het feest weer los barst!

Thema

Het thema is "100 jaar, doe eens raar. Alles uit de kast". Er ligt vast voldoende in je carnavalskast om aan trekken!

Artiesten

Op vrijdagavond hebben we om 21.00u "Kornuiten en Co" op het podium staan. Zaterdagavond hebben we een flink aantal special guest in het kader van ons 100 jarig jubileum waarin Carnaval ook een belangrijke plek heeft ingenomen binnen onze vereniging. Zondag starten we de dag om 16.00u met een optreden van Johnny Purple. Mis deze afsluiter van het weekend niet!

Kaartverkoop

Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk zaterdag 15 februari afgehaald en betaald zijn. Daarna gaan ze weer in de verkoop en worden ze beschikbaar gesteld aan personen op de reservelijst. De kaarten kosten 10 euro voor de vrijdag en 15 euro voor de zaterdag. Op zondag is het gratis. Pinnen in de kantine heeft de voorkeur t.o.v. contant geld!

Gereserveerde kaarten kunnen opgehaald worden op:

Zaterdag 8 februari (17:30 - 18:30)

Super Zondag 9 februari (14:00 - 16:00)

Donderdag 13 februari (20:30 - 22:00)

Zaterdag 15 februari (14:00 tot 16:00)

Toch geen kaart nodig?

Mocht je toch je gereserveerde kaart niet willen hebben, geef dat dan tijdig aan. Wij kunnen dan veel mensen blij maken die op de reservelijst staan.


Alaaf!

Koning Teun en zijn Voorgangers

Paasklaverjassen 27 maart, koppels die zich al hebben opgegeven zijn.......

Beste klaverjasser,

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor het paasklaverjassen op vrijdag 27 maart 2020.

Als u zorgt voor een goed humeur, dan zorgen wij voor lekkere hapjes.

Ook is er weer een tombola met als hoofdprijs een ...........

Inschrijving is per koppel en de kosten zijn 7,50 pp, dus 15 euro per koppel.

Zegt het voort...........

De koppels die zich al hebben opgegeven zijn:

Koppel

Naam 1e

Naam 2e

1

Umit Ergin

Bas Dudink

2

Raymond v Driel Vis

Michel v Es

3

José Vollebregt

Cees Vollebregt

4

Jeanne Dijkmans

Thea Fortuin

5

Rob Oosterwaal

Ingrid Oosterwaal

6

Inge van Pelt

Karin Veldhoen

7

Aad van Pelt

Robert Veldhoen

8

Piet van Os

Norman van Os

9

Peter Malais

Patrick Van Os

10

George Leuver

Alex Friederich

11

Linda Verspeek

Leo Buckers


Met vriendelijke groeten,Dhr. H(ennie) Plugge

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg