registreren

MVDV krijgen het nog druk

De komende periode mogen de Mannen van de Vrijdag aan de bak.

Aanstaande vrijdag komen de mannen van Faust naar Schiedam. Het zijn studenten, dus hoe laat we precies beginnen is nog niet helemaal duidelijk. Het streven is om rond 18.30 uur de eerste bal los te laten. De volgende heren hebben zich officieel aangemeld: Frank K., Sean, Rob L., Ruud B., Ruud de L, Steven, Cees, Schef, Michel B. Er zijn dus nog wat plekken te vergeven. Bij meer dan 11 spelers gaan we een batting- en een bowlingteam samenstellen, zodat een aantal mensen de ontluistering van minder geslaagde acties wordt bespaard.
Voor volgende week (11 juli) staan de Old Blacks op het menu. Vollo heeft al aangegeven dat namens de Old Blacks een pittig ploegje zal opdraven. Voor die dag worden tot de tanden bewapende en tot op het bot gemotiveerde MVDV verwacht. De afgelopen twee jaar hebben we het potje tegen de Old Blacks namelijk verloren en die reeks moet doorbroken worden. 
Ook voor 22 augustus is een wedstrijd in de agenda opgenomen. Op die dag komt een team van het AD opdraven. Omdat Pim van Gelderen tot nu toe niet in staat is geweest mee te doen, wordt op die dag het team speciaal om hem heen gebouwd. Het spreekt voor zich dat die dag voor hem de gouden regel eersie-bat-eersie-bowl van toepassing zal zijn.

Geef even door wanneer je beschikbaar bent dan gaan we er mooie avonden van maken.