registreren

Kaartverkoop Carnaval 2014 gestart!

De kaartverkoop van Carnaval 2014 op Rio Excelsior 20 is gestart!

Vrijdagavond gaan we swingend vanstart met twee fameuze artiesten. Tonny Sjordaan en Franky Boy komen deToekomst op z’n kop zetten. Franky Boy, bekend van carnavalskrakers alsPalomita, Wat ruist er door het struikgewas (......), Hey Babariba, Mia Bella en Konte bonke, komt met ons de opening vanhet weekend vieren samen met een nieuwe hit in carnavalsland, Tonny Sjordaan.

Zaterdagmiddag is hettraditionele kindercarnaval waar Prinses Mini Me en haar kleine kanaries u eenmiddag vol vertier zullen bezorgen. De jeugdleden kunnen zich nog steedsaanmelden voor Excelsior 20’s Got Talent. Breng op je favoriete muziek eenechte dans-performance op de planken of zet een professionele of juisthilarische playback-act neer. Heb je een marmot die kunstjes kan doen? Laat hetons zien! Heb je een opa die kan kunstfluiten? Geef hem op! Wil je even voordj-spelen? Kom op en doe mee! Wacht niet te lang met opgeven want er is eenbeperkt aantal optredens mogelijk.

Zaterdagavond is het grote carnavalen dan zullen de temperaturen tot ouderwetse tropische waarden stijgen.

Zondagmiddag en -avond sluitenwe het weekend in stijl af. Vanaf 14:30u zal Feyenoord – Ajax op groot schermworden uitgezonden. Hierna gaat het dak eraf en zullen weer de ouderwetsecarnavalskrakers te horen zijn. De Raad biedt tussen 17:00u en 18:00u voor zo’n100 personen een heerlijke gratis maaltijd aan(op=op). Er zal dus geen reden zijnom dit feest vroegtijdig te gaan verlaten.

Het gehele weekend zullen DJSammy Lee & DJ Eikie de muziek verzorgen en de carnavalsplaatjes aan elkaardraaien. Het belooft weer een geweldig weekend te worden.

Kaarten:

Vrijdag 28 februari: € 7,50

Zaterdag 1 maart: € 12,50

Zondag 2 maart: gratis toegang!

 

Data en tijden kaartverkoop:

Zaterdag 8 februari van 13:00– 18:00 uur

Elke dinsdag- en donderdagavondvan 19:30 – 22:00 uur (start vanaf 4 februari)

 

U kunt uw kaarten bestellen ende acts opgeven via email:excelsior20carnaval@hotmail.nl

Let wel, maximaal 1 introducéper lid en voor de vrijdag en zaterdag geldt een minimale leeftijd van 18 jaar (legitimatie verplicht). En vanzelfsprekend is ieder lidverantwoordelijk voor zijn of haar introducé.

Até a vista,

 

Prinses Dénies en haargoddelijke kanaries.