registreren

Rene Lubach gestopt als Jeugdvoorzitter voetbal

.

Het liep het laatste jaar allemaal wat moeizaam binnen de jeugdcommissie, met steeds minder mensen meer werk doen, vrijwilligers die het plezier verliezen, vrijwilligers die stoppen, zaken die niet goed lopen, krappe accommodatie etc. etc. Dit gaf onvrede bij iedereen.

De afgelopen maand is er op allerlei niveau's binnen de vereniging nagedacht over oplossingen, die binnen het voetbalbestuur zijn besproken. Omdat het bestuur en Rene niet op één lijn lagen wat betreft de oplossingsrichting is er een vervelende situatie ontstaan die heeft geleid tot het per direct neerleggen van het jeugdvoetbalvoorzitterschap van Rene. Een hele vervelende situatie.

Rene heeft meer dan 10 jaar met ziel en zaligheid de jeugdafdeling voetbal geleid. Onder zijn leiding is de jeugdafdeling voetbal van Excelsior uitgegroeid tot de grootste en kwalitatief jeugdvoetbalafdeling van Schiedam. Afgelopen ledenvergadering is Rene hiervoor dan ook terecht benoemd tot Lid van Verdiensten.

Wij respecteren het besluit van Rene maar betreuren het ten zeerste omdat we zeker weten dat Excelsior en Rene nog heel veel plezier van elkaar hadden kunnen hebben!