registreren

Vacatures bij de jeugd!!!

Het voetbalseizoen is begonnen de eerste trainingen zijn achter de rug. Belangrijk lees AUB verder..!!!!!!

De eerste trainingen zijn achter de rug en helaas zijn er een aantal tegenslagen. Het licht op veld 2 is defect en ook op ODI zijn er problemen met het licht. Dit is heel vervellend maar we werken er keihard aan om dit te herstellen.

Ook zijn er nog een aantal teams die geen begeleiding hebben, bij sommige teams vreemd want tijdens de informatieavonden waren er bij die team juist wel trainers (lees D5), maar bij sommige teams zoeken we nog inderdaad mensen.

Om het ideale plaatje te vullen hebben we bij ieder team een trainer, leider en contactouder nodig. Dit houdt in dat we ruim 100 plaatsen moeten invullen. Dit kunnen wij niet zonder hulp van vrijwilligers. Wij als jeugdbestuur doen er alles aan alle vacatures op te vullen en zijn daar in een heel groot gedeelte in geslaagd. Enorme dank aan al die vrijwilligers.Maar we zijn er nog niet. Zoals het spreekwoord mooi omschrijft “de laatste loodjes wegen het zwaarst”. Hieronder nog de vacature die we met z’n allen zo snel mogelijk moeten opvullen, want wij willen ieder teams twee keer laten trainen met voldoende begeleiding.

Openstaande vacatures:

We zoeken nog trainers voor de volgende teams:

D4, E7 en E9

We zoeken nog leiders voor de volgende teams:

A3, B3, C3, C4, E2, E5, E9

We zoeken nog grensrechters voor de volgende selectieteams:

A1, B1 en C1

We zoeken nog contactouders voor de volgende teams:

A1, A3, C3, C4, E6, E8, F5

Je ziet we zoeken nog een aantal mensen. Heeft u interesse of vragen loop dan even naar iemand van het jeugdbestuur toe.

We begonnen net dat het seizoen weer is begonnen, dit geldt niet voor de jeugdbestuur leden en secretarissen, want die zijn al weken bezig om alles zo goed als mogelijk te regelen. Nu is het dan best frustrerend dat bij de eerste training mensen zijn die gelijk commentaar leveren. Vaak mensen die niet aanwezig waren bij de informatieavonden en ook vaak mensen die zelf niet veel doen. Commentaar leveren is heel makkelijk maar voor ons vaak heel frustrerend want wij hebben allemaal één belang en dat zijn de spelers. Zij staan centraal en zij moeten plezier hebben. Maar ook wij willen plezier hebben, want ook voor ons is het ook vrijwilligerswerk. Ik zou deze mensen willen oproepen om met oplossingen te komen en om de schouders eronder te zetten.

Laten we er met z’n allen een topseizoen van maken en elkaar helpen daar waar nodig, want een Excelsior ’20 zijn wij allemaal.

Namens het jeugdbestuur

Dave