registreren

Sponsoring Voetbal

Gedurende 10 maanden per jaar gaat de aandacht uit naar de voetbalsport. Op zaterdag zijn de pupillen en junioren (tot 19 jaar) aan de beurt. Onze jeugdafdelingvoetbal (450) heeft de laatste jaren een spectaculaire groei doorgemaakt. In totaal 48 teams, waarvan de allerkleinsten 6 jaar, staan al vanaf 8.15 uur te trappelen. De jeugdteams spelen zowel op regionaal als landelijk niveau. Tevens spelen op zaterdag (177) recreatie senior voetballers.Op zondag mogen 5 (senior) elftallen in de KNVB competitie actief zijn. Het jeugdige en talentvolle eerste voetbalelftal speelt in tweede klasse van de KNVB en daarmede het hoogste niveau van Schiedam. Bij thuiswedstrijden van ons eerste voetbalelftal zijn bezoekersaantallen van 500 a 1000 geen uitzondering.


Overige activiteiten
Naast voetbal en cricket wordt er ook diverse keren per week door leden op allerlei niveau de bridgesport bedreven. Tevens wordt op woensdagavond zelfs aan een 75 tal leden bridgeles gegeven. Sport hoort bij de opvoeding en doordat men lid is van een sportvereniging krijgt men ook te maken met sociale aspecten. Excelsior'20 besteedt hier veel aandacht aan. Activiteiten zoals jeugdkamp, herfstweek, toernooien, uitstapjes, carnaval e.d. zijn allemaal onderdeel van het product Excelsior'20. Jeugdleden voelen zich na verloop van tijd zo betrokken dat het vinden van nieuw kader veel minder problemen oplevert dan bij vele andere verenigingen. De volgende generatie kaderleden wordt indirekt al door het huidige kader opgeleid.

Sponsor/thema avonden.

De actieve Pr/Sponsorcommissie organiseert 2 keer per jaar een Sponsor/Thema avond. Deze Thema avonden vinden plaats bij een van onze sponsors of in de bekende sfeer van onze vereniging en geven de gelegenheid de contacten met en tussen de sponsors verder te laten toenemen. Bij deze activiteiten zal het nuttige met het aangename worden gecombineerd: Kortom, Excelsior'20 heeft een sportieve en sociale functie in de regio Schiedam. Deze functie kost natuurlijk veel geld en inkomsten zoals sponsoring zijn keihard nodig.

Het zou fantastisch zijn als u Excelsior'20 wilt steunen. Er zijn vele mogelijkheden tot sponsoring waarbij wij als tegenprestatie gaarne uw producten op verschillende aantrekkelijke manieren onder de aandacht kunnen brengen en uw naamsbekendheid verder kunnen vergroten. Indien u ons wilt informeren over uw mogelijke interesse, via een van onderstaande e-mail adressen, nemen wij direct contact met u op voor het maken van nadere afspraken.

Met vriendelijke groeten.

Pr-Sponsorcommissie Excelsior'20.

Sponsorcommissie voetbal

Helma Noordijk secretaris helma.noordijk@gmail.com

Postverzending: RKSV Excelsior'20, Postbus 701 3100 AS Schiedam

Beheerder(s) van deze pagina: