Weekbrief 1 - 2020

voorblad
08-02-2020 Jubileum Quizavond
21-02-2020 Carnaval
ad01.jpg
Informatie Carnaval 2020
informatie-carnaval-2020 (8112) afbeelding

KAARTVERKOOP:

Narren en narrinnen, zotten en zottinnen,

In het weekend van 21, 22 & 23 februari 2020 barst het carnaval weer los bij Excelsior'20! Koning Teun & zijn Voorgangers beloven er weer een groot feest van te maken.

Kaarten kunnen vanaf nu gereserveerd worden voor vrijdag 21 februari en/of zaterdag 22 februari via excelsior20carnaval@hotmail.nl (niet .com!!!).

Zet in de betreffende e-mail of je wel of geen lid bent, in welk team je speelt of eventueel wie je introducee is etc.

Voor de vrijdagavond zijn meerdere introducés mogelijk.

DRIE weken lang (t/m zaterdag 25 januari 2020) kunnen kaarten gereserveerd worden. Ieder lid heeft dus voldoende tijd om te reserveren.

De verwachting is dat de vraag groter zal zijn dan het aanbod. Een reservelijst zal dan worden gemaakt.

De bevestigings- of afwijsmail volgt op zondag 26 januari 2020.

De data wanneer de gereserveerde kaarten kunnen worden opgehaald volgen in de bevestigingsmail.

LET OP! Minimale leeftijd is 18 jaar en Excelsior'20 leden hebben voorrang op het reserveren van kaarten.

Artiesten:

Voor de vrijdagavond hebben wij De Kornuiten en Co weten te strikken. Ze zijn al eerder, op een zondag, geweest. Nu dus als hoofdact op de vrijdagavond.

De zaterdagavond zal worden opgevrolijkt met special guests. Het thema zal hier goed in naar vormen komen.

Op zondagmiddag gaat het dak eraf met een oude bekende; Johnny Purple met zijn porseleinen pony komt weer langs en heeft nog een gaatje weten te maken in zijn drukke carnavalsagenda!

Thema:

Het thema in het 100 jarig jubileumjaar is; "100 jaar doe eens raar; Alles uit de kast!"

De afgelopen decennia heeft iedereen zoveel outfits aangeschaft.

Dat mag allemaal weer getoond worden.

We hebben er zin in!

Alaaf,

Koning Teun & zijn Voorgangers

Interview Kees Leliveld ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is wedstrijdsecretaris en organisator van het Oliebollen & Snerttoernooi Kees Leliveld aan de beurt!

Veel kijkplezier!

Rens van Troost naar Zuid-Afrika

Vandaag vertrekt Rens van Troost, cricketer én voetballer bij Excelsior'20, voor drie maanden naar de wereldberoemde cricketacademy van Gary Kirsten in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Een geweldige kans om op alle vlakken van de cricketsport beter te worden.

Rens gaat samen met Max Hoornweg van Sparta 1888. Drie maanden lang, vijf dagen in de week, wordt er door de cricketers getraind op bowlen, batten, fielden, instelling, houding en inzet.

We zijn als club natuurlijk supertrots dat Rens deze kans heeft gekregen. Veel succes en plezier gewenst!

Veel dank aan de Flamingo Cricket Academy en De Rungetters!
Wij hebben alweer zin in het nieuwe cricketseizoen!

banner 0
De JO8 ontwaakt uit de winterstop!

Hoi allemaal,

Allereerst vanuit mijn kant de allerbeste wensen voor het begin van dit nieuwe jaar en dat we maar een zeer gezellige en sportieve 2e seizoenshelft met elkaar mogen beleven.

Een speciaal welkom voor onze nieuwe kanjers die vanaf nu in de JO8 gaan voetballen, ik wens jullie heel veel plezier!

Om de 2e seizoenshelft goed met elkaar te starten heb ik de volgende onderwerpen met jullie te delen:

1.Teamindeling

2.Regels en afspraken

3.Vrijwilligerswerk


1.Teamindeling

Voor de kerstvakantie was er sprake van dat de KNVB een JO8 team van Exc'20 op een hoger niveau wilde laten spelen, hierdoor werd er aangegeven dat de teams misschien iets moesten veranderen zodat de wedstrijden (en uitslagen) voor iedereen leuk zouden blijven. Dit is echter van de baan. De KNVB heeft besloten om de JO8-1 en 2 juist op dezelfde niveaus te laten spelen, de niveaus waar zij nu ook behoren. Hierdoor hoeven we dus ook niet de teams om te gooien en blijven dezelfde kinderen in dezelfde teams spelen.

De KNVB heeft wel rekening gehouden met de JO8-3 aangezien zij voor het eerst ''op een echt veld'' gaan voetballen. Hierdoor kunnen alle maxi's die het afgelopen jaar op zaterdag bij Jacco getraind hebben, nu in 1 team gaan voetballen.

JO8-1: Sirac, Tijn, Geydrionne, Jens, Mats, Swen, Kuzey, Kyan en Ayaz

JO8-2: Jesse, Koen, Lyelson, Jelyan, Aroen, Oskar, Rafi, Feyyaz en Nida

JO8-3: Faouzi, Coen, Rasil, Zakaria, Kaan, Cetin, Daan, Milan en Joviano (Welke ouder wil leider worden?)


2.Regels en afspraken

We trainen iedere dinsdag en donderdag van 17.15u tot 18.30u op het kunstgrasveld, de kinderen verzamelen op het veld en na de training mogen de kinderen direct naar huis. Iedere zaterdag spelen de kinderen een wedstrijd en na de wedstrijd gaan de kinderen allemaal douchen (vergeet je slippers niet!). Tijdens het omkleden is het niet de bedoeling dat alle ouders in de kleedkamer aanwezig zijn, de kinderen moeten leren om zichzelf om te kleden. De leider(s) en contactouder zijn aanwezig om de kinderen te helpen als het nodig is, denk bijvoorbeeld aan het strikken van de veters. Ieder team heeft een contactouder, hij/zij communiceert via de teamapp alle info rondom de wedstrijden.

De kinderen spelen op een klein veld 6 tegen 6, in overleg met de tegenstander kun je hier 7 tegen 7 van maken. Ingooien is indribbelen en de kinderen spelen 4 x 10 minuten met na afloop het schieten van penalty's. In de JO8 spelen de kinderen niet in competitievorm want de KNVB geeft aan: ''De spelers in deze leeftijdscategorie bevinden zich in een ontwikkelfase, waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling.'' Hierdoor worden er ook geen standen o.i.d. bijgehouden maar speel je iedere week een leuke wedstrijd tegen een andere tegenstander. Bij de wedstrijden van de JO8 is er geen officiële scheidsrechter maar een spelbegeleider, de spelbegeleider is (meestal 1 ouder/leider van het thuisspelende team) een begeleider die de stand bijhoudt en het spel stopt wanneer er iets gebeurt wat echt niet kan, de rest regelen de kinderen allemaal zelf.

Via de app voetbal.nl kunt u het programma van de komende weken weer vinden. We starten allemaal op zaterdag 18 januari met een thuiswedstrijd! JO8-1 om 9.45u thuis tegen GLZ, JO8-2 om 8.45u thuis tegen Kethel Spaland, JO8-3 om 8.30u thuis tegen Zestienhoven.

De 1e training staat gepland op dinsdag 14 januari, dan is er ook iemand aanwezig van de kledingcommissie. De kinderen die nog geen wedstrijdkleding hebben, kunnen dit dan in de commissiekamer afhalen!


3.Vrijwilligerswerk

Onze mooie club kan natuurlijk niet bestaan zonder de vrijwilligheid van ouders. Voor aanvang van de 1e wedstrijd van 18 januari krijgen alle ouders een formulier waar u in kunt vullen wat u de 2e seizoenshelft voor de vereniging gaat doen.


Veel plezier allemaal!!!

Groeten Dennis de Rouw

​Belangrijk nieuws Excelsior'20 Jubileumloterij
belangrijk-nieuws-excelsior-20-jubileumloterij (8108) afbeelding

Na telling van de verkochte loten op 31 december 2019 is gebleken dat het benodigde aantal nog niet is bereikt. De periode van een aantal weken in een dure maand, met ook nog eens weinig wedstrijden, is waarschijnlijk de belangrijkste reden.

Gelukkig hebben we met medewerking van de Kansspelautoriteit de mogelijkheid de vergunning te verlengen. Daarom hebben we besloten de trekking te laten plaatsvinden op zondag 22 maart. We hebben dus nog ruim 2,5 maand de tijd om het aantal verkochte loten flink te laten stijgen en daarmee onze Jubileumactiviteiten van extra's te voorzien.

De eerste ontwikkelingen van verdere verkoop zijn er al! Binnenkort hoort u hier meer over, maar alvast een indicatie van ruim 240 loten!

De prijzen zullen over het algemeen hetzelfde blijven, afgezien van de voetbalwedstrijden die voor 22 maart plaatsvinden. Hiervoor zullen we andere alternatieven voor bieden!

Laten we de komende maanden gebruiken om alle 2020 loten te verkopen! Vraag uw familieleden, vrienden en/of collega's om mee te doen! De prijzen zijn te mooi om de kans niet te wagen!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg