Weekbrief 13 - 2021

voorblad
01-05-2021 Vriendinnnendag!
08-05-2021 Excelsior'20 Voetgolftoernooi
ad01.jpg
Jo9: De kampioenencup in het paasweekend!

Hoi allemaal,

Afgelopen zaterdag alweer de derde speelronde van de kampioenencup! Aangezien deze ronde in het paasweekend viel en er nog een aantal (soms zeer late!) afmeldingen waren, zorgde dit voor veel verwarring voorafgaande aan de speelronde. Met de nodige transfers kregen we in ieder geval nog 4 teams op de been en konden onze kanjers allemaal een drietal wedstrijden spelen:

New York RB – Atlanta United

3-3

Colorado Rapids – LA Galaxy

0-4

Colorado Rapids – New York RB

2-4

LA Galaxy – Atlanta United

8-1

Atlanta United – Colorado Rapids

1-3

New York RB - LA Galaxy

1-3


LA Galaxy, met Jens, Lyelson, Nida, Onno en Dani de winnaars van de dag!

Weten jullie wat veel belangrijker is? Wie gaat er volgende week na de laatste speelronde vandoor met de kampioenencup? We hebben een aantal kanshebbers!!! Bovenin het klassement staan Onno en Dani met 19 punten. Met 1 punt minder (18 dus…) volgen Joviano en Oskar, maar ook Keayen en Jens maken met 16 punten nog kans om de cup te pakken!!!

Spanning alom!

Maandag is het 2e paasdag en mogen de kinderen thuis eitjes zoeken want dan trainen we niet, woensdag natuurlijk wel en graag allemaal weer op tijd aanwezig zodat we om 17.15u kunnen starten! Zaterdag de laatste speelronde van deze editie van het kampioenenbal waar onze helden gaan strijden in de Turkse Super Lig!!! 9.50u aanwezig, 10.00u starten!!!

Tot volgende week!!!

HB krijgt versterking van Marjon van Troost
hb-krijgt-versterking-van-marjon-van-troost (8385) afbeelding

De zoektocht naar een nieuwe algemeen penningmeester als opvolger van Henk Lansbergen is nog niet geslaagd, maar Marjon van Troost is bereid de functie tijdelijk te vervullen. Heel blij is het HB met haar bijdrage. Sportieve Marjon gaat zelfs op de fiets bij de bestuursleden langs als zij een handtekening nodig heeft. Super dat je ons wil helpen, Marjon!

Als iemand een idee heeft voor een geschikte kandidaat voor de definitieve opvolging van Henk Lansbergen, neem dan contact met ons op.

Hoofdbestuur Excelsior'20

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg