Weekbrief 14 - 2021

voorblad
01-05-2021 Vriendinnnendag!
08-05-2021 Excelsior'20 Voetgolftoernooi
12-06-2021 Jubileumfeest
13-06-2021 Jubileumreceptie
ad01.jpg
Jo9: Het slot van de kampioenencup!!!
jo9-het-slot-van-de-kampioenencup (8387) afbeelding

Hemmäňiziň haýyrly bolsun! En welkom bij de Turkse Super Lig waar onze internationale sterren de 4e en tevens laatste speelronde van het kampioenenbal in de jo9 gaan spelen!

Vandaag een zeer spannende speelronde aangezien vandaag de prijzen verdeeld gingen worden!!! Geregeld ving deze verslaggever dan ook de volgende woorden op: ''Kan ik nog winnen? Kan ik nog winnen? Kan ik nog winnen? En waar is die beker??''

Allereerst het voetbal. De Turkse competitie kent een paar topclubs met een goed gevulde prijzenkast. De loting in Istanboel bepaalde dat Galatasaray, Fenerbahce, Trabzonspor en Besiktas met elkaar de strijd aan zouden gaan vandaag. De Turkse Super Lig staat bekend om zijn passie, lokale helden en internationale sterren. En laten wij nu net deze spelers in de jo9 hebben rondlopen…

Wat kunnen we zeggen? Te veel om op te noemen! De wedstrijden waren zeer divers met uitslagen variërend van 4-4 tot 8-3 met uiteindelijk alleen maar lachende spelers en veel doelpuntenmakers! Mooi toch?

Om 11.00u het laatste fluitsignaal en vervolgens stormden onze helden naar het podium voor de prijsuitreiking en wie o wie heeft de cup met de grote oren gewonnen???

ONNO werd de terechte kampioen!!! Hij heeft de afgelopen 4 weken 24 punten bij elkaar gespeeld en werd zo gekroond tot een ware kampioen! Dani werd 2e met 1 puntje minder en op de 3e plaats eindigden Joviano en Oskar, zeer goed gedaan!

Bij de trainers viel Ricardo in de prijzen! Ricardo, bekend bij de kinderen om zijn zeer positieve aanpak, kon na afloop zijn tranen niet bedwingen: ''Hier doe je het voor, genieten! Eerst van de boys en vanavond van een lekkere Turkse pizza want die heb ik wel verdiend!'' En zo is het natuurlijk ook!

Rest deze verslaggever om onze trouwe lezers (wekelijks tussen de 150 en 180!) te bedanken, mede dankzij jullie hebben onze kinderen het echte competitiegevoel beleefd en laten we hopen dat we binnenkort weer ''echte'' wedstrijden kunnen spelen!

Tot ziens!!!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg