Weekbrief 19 - 2021

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Cricket Topklasse livestream & balsponsors
cricket-topklasse-livestream-balsponsors (8398) afbeelding

In de Topklasse speelt het Eerste elftal komend weekend twee wedstrijden, aanvang 11:00 uur. Nog steeds zonder publiek langs de boundary, maar goed nieuws voor alle thuisblijvers dit weekend! Beide wedstrijden zijn via de livestream van het KNCB Match centre te volgen.

De twee balsponsoren voor dit weekend zijn John van Gestel en Robert Schaeffer: hartelijk dank voor jullie steun aan de club!

Het programma:

Zaterdag 15 mei ACC vs Excelsior'20 - Volg de wedstrijd via deze livestream KNCB Match centre

Zondag 16 mei Excelsior'20 vs Punjab CC - Volg de wedstrijd via deze livestream KNCB Match centre

Bron: Cricketbestuur

Jaysley van Ommeren maakt overstap van Harga naar Thurlede
jaysley-van-ommeren-maakt-overstap-van-harga-naar-thurlede (8397) afbeelding

De Technische Commissie en de trainingsstaf van de Zaterdagselectie hebben bekend gemaakt dat Jaysley van Ommeren de stap maakt van Harga (SVV) naar Thurlede (Excelsior'20). De 19 jarige centrale verdediger speelde als 16 jarige jongen bij SVV al in het 1ste en volgt zijn ploeggenoot Dennis Venzelaar.

Helaas moeten we ook bekend maken dat keeper Alex van der Meer zijn overschrijving heeft ingetrokken vanwege een kruisbandblessure. Sterkte, Alex!

Dat betekent dat we nog op zoek zijn naar een keeper voor het komende seizoen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Technische Commissie en/of de trainers. Wanneer deze zoektocht resultaat heeft opgeleverd, is de selectie nagenoeg rond voor het nieuwe seizoen.

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg