Weekbrief 2 - 2020

voorblad
08-02-2020 Jubileum Quizavond
21-02-2020 Carnaval
ad01.jpg
Selectieweekend jeugd 2020

Na de nieuwjaarsreceptie waarin er de aftrap werd genomen voor een fantastisch jubileumjaar stond de eerste activiteit op de agenda. Het selectieweekend met de jeugd selectieteams. Met 100 kinderen en begeleiding gingen we vrijdagmiddag richting Loon op Zand. We verbleven daar voor het tweede jaar in de kampeerboerderij Land van kleef. In de ochtend waren de mannen van de keuken al afgereisd zodat we bij aankomst aan tafel konden voor een heerlijk diner.

Na het eten reisden we af naar Made om te gaan trainen bij de Madese Boys. Dit is de club waar (oud) excelsior 20 lid Paul Benschop actief is als bestuurslid. Paul had voor ons de training mogelijkheden geregeld en een volledig wedstrijdschema. Om ruim 22.30 uur waren de laatste teams klaar met trainen.

Zaterdag vroeg uit de veren want voor iedereen was het een drukke dag met trainen, voetballen en vele andere activiteiten. Alle spelers werden de hele dag vermaakt en gingen dan ook in de late uurtjes moe maar voldaan slapen. Zondag om 11.00 uur reisden we weer af naar Schiedam en konden we terugkijken op een geweldig geslaagd weekend.

Een weekend dat niet mogelijk is met een begeleidersgroep die er heel veel tijd en energie insteekt om er een leuk weekend van te maken. We willen daarom ook de volgende mensen bedanken. De chauffeurs Teun, Kees en Jan Willem. De begeleiding van de teams Robert, Rene, Jon, Umit, Bas, Marco, Patrick, Zejnil, Wessel, Jurlie, Tim, Kala, Elder, Aimen, Stuart, Terrence, Mike, Emiel, John en Patrick. In de keuken stonden Martin, Michel, Alex en Erwin. En de All rounder Zico. ook willen we onze gasten Rene, Martijn en Sebastiaan bedanken voor hun komst naar Brabant. Onze grote dank gaat uit naar de gastheer van de Madese Boys, Paul Benschop.

Wij van de organisatie willen deze mensen allemaal hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van dit weekend, natuurlijk gaat ook onze grote dank uit naar alle Spelers en de ouders die hebben gereden.

Het eerste activiteit in dit mooie jaar is achter de rug, maar er staan nog vele mooie activiteiten op de agenda, voor deze activiteit, De kamplocatie is al vastgelegd en ook volgend jaar zijn we te gast bij de Madese Boys.

Jorg & Dave

Bron: SW (door Dave)

Interview Frans Burcksen ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is oud Algemeen Voorzitter. leider en Jeugdkamphoofd Frans Burcksen aan de beurt!

Veel kijkplezier!

Excelsior '20 en Henk de Zeeuw in gezamenlijk overleg volgend seizoen uit elkaar
excelsior-20-en-henk-de-zeeuw-in-gezamenlijk-overleg-volgend-seizoen-uit-elkaar (8116) afbeelding

Het bestuur van Excelsior '20 en Henk de Zeeuw hebben in gezamenlijk overleg besloten de huidige samenwerking niet te verlengen voor het seizoen 2020 - 2021.

Ondanks de prettige samenwerking met elkaar en de positieve ontwikkeling die wij zien bij spelers en het team, verschillen wij van opvatting over de visie op de lange termijn.

Wij wensen Henk al het goeds en heel veel succes met zijn rol binnen ADO Den Haag, een volgende club en in zijn verdere carrière.

Excelsior '20 en Henk gaan in goede harmonie en met veel respect voor elkaar het seizoen afmaken, met hopelijk nog een mooi competitieslot in het verschiet.

Zoran Nikolic

Voorzitter Voetbalbestuur

banner 0
Vaandeltochtfilm uit 2017

In 2017 hebben Karin Weber, Anton de Rouw en Jos van Deventer een vaandel gemaakt voor de vaandeltocht die toen gehouden werd in de binnenstad van Schiedam waarin meerdere Excelsior'20 leden hebben meegelopen.

Dit jaar hangt dit vaandel prominent in de kantine.

Destijds is hier ook een film van gemaakt. De geluidskwaliteit is niet heel erg goed. Excuses hiervoor.

Promofilm Grafisch Lyceum

De Jucoco is ook sociaal maatschappelijk bezig geweest. Bij het Grafisch Lyceum zitten ze te springen om opdrachten die door de studenten gedaan kunnen worden.

Het resultaat is afgelopen Nieuwjaarsreceptie getoond aan de aanwezige leden. De rest van de vereniging willen wij deze film ook laten zien.

Veel plezier en bedankt, Dorus en Bart!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg