Weekbrief 20 - 2021

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
winnaars runaktie

Afgelopen week viel Daniel Bakboord dubbel in de prijzen. Een maal had Daan de score exact goed (en dat was een dubbel door de verregende wedstrijd ervoor). En tegen Punjab was hij gedeeld winnaar met Remco en Danielle Zuijdam/van Deventer. Mooi om te zien dat deze deelnemers van het eerste uur hiermee ook al jaren de cricketjeugd steunen! Echte clubmensen, bedankt namens de cricketjeugd. Morgen weer een nieuwe kans en ook nu weer een dubbele opbrengst doordat zaterdag is verregend.

Cricket Topklasse 2e Pinksterdag
cricket-topklasse-2e-pinksterdag (8403) afbeelding

A.s. maandag 24 mei, Tweede Pinksterdag, sponsort Ridder Jos Heggelman de bal voor de 6e competitiewedstrijd van het Eerste Elftal. De heren spelen uit tegen HBS.

Wat ben je toch een topper, Jos! Veel dank.

De weersverwachting is nog wat somber, maar in twee dagen kan er nog een hoop veranderen tenslotte...Fingers crossed.

Cricket Topklasse zat. 22 mei afgelast
cricket-topklasse-zat-22-mei-afgelast (8402) afbeelding

De wedstrijd van Het Eerste vandaag (zaterdag 22 mei) is vanochtend vroeg afgelast. Veel te veel regen, en dan kan er niet gecricket worden helaas. Maandag weer een kans, uit tegen HBS.

De Balsponsor dit weekend was Annefleur van Troost: super bedankt voor je support! ammer natuurlijk je niet kunt komen kijken, maar via de livestream in het KNCB match centre kan iedereen thuis meegenieten.Bron: Cricketbestuur

banner 0
"Nieuwe" spelers voor de zaterdagselectie
nieuwe-spelers-voor-de-zaterdagselectie (8401) afbeelding

Wederom hebben drie spelers aangegeven deel te willen uitmaken van de zaterdagselectie voor het nieuwe seizoen.

Jelayno Gomes Alves maakt ook de stap van de zondagselectie naar de zaterdagselectie. Deze middenvelder komt dus weer veel spelers tegen waarbij hij de afgelopen twee seizoenen in de selectie zat.

Keeper Ditchano Schoonbrood wordt vanuit de JO19 toegevoegd aan de selectie en dus ook al een jarenlang een bekend gezicht.

Hadji Bukuru heeft de weg weer naar Thurlede gevonden. De pijlsnelle buitenspeler was twee seizoenen geleden al selectiespeler op zondag en komt dus weer veel dezelfde gezichten tegen.

De TC en de volledige staf wensen Jelayno, Ditchano en Hadji veel succes en plezier.


Even voorstellen: Gert Boverhoff
even-voorstellen-gert-boverhoff (8400) afbeelding

De sponsorcommissie Voetbal wilt een nieuw lid voorstellen: Gert Boverhoff


Mijn naam is Gert Boverhoff en met mijn vrouw Bianca woon ik zo'n 20 jaar in Schiedam, aan de Nieuwe Haven. In 2010 is onze dochter Isabella geboren en in 2013 volgde Giulia. Om bekende redenen kon het feest voor mijn vijftigste vorig jaar niet doorgaan.

Naast mijn grote passie muziek is voetbal een goede tweede. Tijdens mijn studententijd in Rotterdam (Bedrijfskunde) had ik een seizoenskaart voor Feyenoord. Vorig jaar kon ik gelukkig nog met onze jongste een keer naar Het Stadion, zodat ze een wedstrijd met publiek heeft kunnen meemaken.

In mijn werkzame leven heb ik veel uiteenlopende, ondernemende, rollen gehad en gebouwd aan diverse bedrijven. Momenteel hou ik mij vooral met beleggen bezig.

Tot mijn grote verrassing bleek Isabella de passie voor voetbal te delen. Na een paar maanden volhouden dat ze toch ├Ęcht op voetbal wilde, zijn we naar een kennismaking bij Excelsior'20 gegaan. De rest is geschiedenis: ze vond (en vindt) het geweldig en speelt momenteel in MO13.

De club spreekt ons aan en ik zet mij er graag voor in. Behalve dat ik zelf ook weer ben gaan voetballen (of wat daarvoor nu nog door gaat) in de ZaMiVo, doe ik bardiensten en fluit ik wedstrijden. En de komende tijd ga ik deel uitmaken van het team van de Sponsorcommissie en een bijdrage leveren aan een mooie toekomst van deze geweldige club!


Namens de sponsorcommissie; succes, veel plezier en alvast bedankt!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg