Weekbrief 24 - 2021

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Het voetbalseizoen zit er weer op!

Komende week zullen de laatste activiteiten van het voetbalseizoen plaats vinden. Zaterdag zullen de laatste wedstrijden in de regiocup gespeeld gaan worden en daarna begint de zomerstop.


Maandag 28 juni is de LAATSTE mogelijkheid om alle kleding (en ook alle teamtassen!) in te leveren. De kledingcommissie zal aanwezig zijn van 1800u tot 2000u.


Tot volgend seizoen!!!

En de cricketbalsponsor voor Ronde 10 is...
en-de-cricketbalsponsor-voor-ronde-10-is (8429) afbeelding

Ronde 10 van de Topklasse!

Excelsior'20 speelt, net als vorig weekend, een uitwedstrijd. A.s. zaterdag 19 juni zijn de heren te gast bij de Voorburg Cricket Club, start 11.00 uur.

Balsponsor is Hans Schippers! Hans, ontzettend veel dank namens het elftal!

Toeschouwers zijn welkom in Voorburg (denk aan de 1,5 meter - meer info op de website van VCC) en ook de livestream bij VCC staat aan voor de thuisblijvers. Bij VCC is ook een commentatoren-team actief...


Fotografie: Jos van Deventer

Bron: Cricketbestuur

banner 0
Jeugdcricketers van de week (ronde 2)
jeugdcricketers-van-de-week-ronde-2 (8428) afbeelding

Een hele serie viertjes, of een bijzondere vang? Een prachtig wicket, een steady allrounder of een uitstekende captain in een spannende wedstrijd?

Dit waren de Excelsior'20 Jeugdcricketers van de week in de tweede competitieronde vorig weekend. Hartelijk gefeliciteerd met jullie prestatie en heel veel plezier komend weekend!

Bron: Jeugdcricket

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg