Weekbrief 28 - 2021

voorblad

Geen evenementen in deze week.

ad01.jpg
Excelsior'20 zoekt een nieuwe voetbalvoorzitter

Het voetbalbestuur en het hoofdbestuur zoeken een vervanger van Zoran Nikolic. Zoran heeft aangegeven te willen stoppen en dat was even schrikken. Hij stopt niet omdat het niet goed gaat met het besturen. In tegendeel, het loopt als een zonnetje. Zoran heeft gewoon niet voldoende tijd om en zijn drukke werk en het besturen van de vereniging goed te combineren. Dan is het makkelijk kiezen.

Natuurlijk is achter de schermen de zoektocht al begonnen, maar het kan best zijn dat jij de ideale kandidaat bent, maar dat wij dat nog niet weten.Neem in dat geval contact op met een van de leden van het voetbalbestuur of het hoofdbestuur. En als je wordt benaderd omdat anderen in jou de ideale kandidaat zien, schrik dan niet. Excelsior'20 is een leuke club met een leuk bestuur, waarin we met zijn allen druk bezig zijn om er voor te zorgen dat Excelsior'20 de leukste club van Nederland blijft.


Barbemensing voor het chalet gezocht
barbemensing-voor-het-chalet-gezocht (8449) afbeelding

Wie heeft er zin en tijd om tijdens deze cricketwedstrijden een bardienst te doen in het chalet? Het Tweede, de ZaMi's, de ZoMi's én hun publiek zijn je ontzettend dankbaar. Bel Hans voor meer informatie en exacte tijden.

Update: Zondagmiddag 18/7 is ondertussen ingevuld - Dank daarvoor, Damescricketers!

Bron: Cricketbestuur

Cricket Topklasse 18 juli Dosti vs Exc20 & Tweede speelt thuis
cricket-topklasse-18-juli-dosti-vs-exc20-tweede-speelt-thuis (8448) afbeelding

Zomerweer op komst en Ronde 14 van de Topklasse: het Eerste Elftal speelt tegen Dosti CC aanstaande zondag 18 juli, aanvang 11 uur (ja: op zondag, niet zaterdag).

De balsponsor voor deze wedstrijd is Annefleur van Troost. HEEL VEEL dank!

Publiek is welkom in Amsterdam en ook online via het matchcentre van de KNCB volgen we de mannen natuurlijk.

Liever dichterbij huis cricket kijken? Dat kan! Het Tweede speelt a.s. zondag vanaf 11.00 uur op Veld 1 tegen Concordia.

Je bent van harte welkom - denk aan de zitplaatsen, de 1,5 meter afstand, en vergeet je zonnebrand niet. Tosti erbij?

De parkeerplaats is ook (bijna) klaar dus automobilisten kunnen weer parkeren vlakbij het kleine toegangshek.

Foto's: Jos van Deventer

Bron: Cricketbestuur

banner 0
Jeugdcricketers van de week (ronde 6)
jeugdcricketers-van-de-week-ronde-6 (8447) afbeelding

Gefeliciteerd! Dit zijn de Excelsior20 Jeugd-cricketers van de week, speelronde 6, de laatste ronde voor de zomervakantie.

Deze cricketers hebben allemaal een topprestatie geleverd: je hebt ALLE wedstrijden enthousiast meegespeeld, of je pakte 2 wickets en óók een mooi aantal runs, of je hebt deze week héél goed staan batten na wat moeizamere wedstrijden, of je sloeg voor 't eerst dit seizoen een loeiharde 6 veld 2 uit, of je rammelde als invaller toch mooi 33 runs bij elkaar, of je pakte 5!!!!! wickets in een friendly...

Allemaal topprestaties!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg