Weekbrief 3 - 2020

voorblad
08-02-2020 Jubileum Quizavond
21-02-2020 Carnaval
ad01.jpg
Lekker crickettrainen op zondagochtend

We zijn weer begonnen met de indoor crickettraining voor alle jeugdspelers van Excelsior'20. Dit seizoen op zondagochtend in de gymzalen van OBS De Taaltuin - en met veel dank aan Luuk Kroesen en de andere trainers die dit iedere week mogelijk gaan maken!

Wil jij zelf of weet je iemand die een keertje mee wil trainen? Dat kan natuurlijk! Vanaf 6 jaar kun je al meedoen met de jongste cricketkids. Mail naar jcc.exc20@gmail.com of stuur een bericht via de Facebookpagina Excelsior'20 Cricket of het Instagramaccount excelsior20_cricket voor de trainingstijden per leeftijdsgroep.

Duo-sporters? Ja, natuurlijk!

Veel jeugdcricketers voetballen ook bij Excelsior'20, spelen naast cricket ook hockey, tennis, handbal of judo of doen aan atletiek of fitness. Je kunt deze sport namelijk prima combineren met een andere sport. Wist je dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat kinderen die meerdere sporten beoefenen minder blessures krijgen?
Excelsior'20 heeft jeugdteams in de competitie in de leeftijdsgroep van 9 tot 18 jaar. In de winter trainen we binnen en vanaf medio mei weer heerlijk op de prachtige cricketvelden van Thurlede...

Foto's
De JO8, we zijn weer begonnen!!!

Hoi allemaal,

Een vliegende start voor JO8-3, een spannende pot bij JO8-2 en een groot compliment aan de kinderen en ouders van JO8-1!


De kop is eraf! De eerste wedstrijden van de JO8 in 2020 zitten er weer op en daar mogen we weer trots naar terugkijken! Trots, omdat onze kanjers van de JO8-3 hun allereerste wedstrijd op een echt veld op een overtuigende manier wisten te winnen. Scouts van Feyenoord en Ajax hebben al laten weten de komende weken dit team intensief te zullen gaan volgen omdat er zo veel goede voetballers in lopen, fantastisch!

Trots ook op de JO8-2, die wel verloren van onze vrienden van Kethel Spaland, maar een geweldig felle en sportieve wedstrijd speelden! Jens en Mats kwamen ook nog helpen waardoor het een nog leukere wedstrijd is geworden, super!

En dan de JO8-1. Die speelden een zeer bijzondere wedstrijd. Trots mogen we dan ook zijn op alle kinderen en ouders die zich niet lieten provoceren door een asociale tegenstander, maar de kinderen gewoon even van het veld afhalen omdat er dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Daar kan ik alleen maar een diepe buiging voor maken, goed gedaan, snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd!

Tot volgende week allemaal!

Quiz loopt goed vol

op 8 februari is de kantine omgebouwd tot quizpaleis. De quizmasters zijn druk bezig met de vragen en het wordt een mooie gevarieerde avond met helder Excelsiorsausje. We hebben al 15 aanmeldingen en nog plek voor nog 5 enthousiaste teams. Aanmelden kan bij ruuddeleede@hotmail.com, Rob Luchies en Vincent Suttorp.

banner 0
Interview Gerard Wiegman ihkv 100 jarig jubileum

Vanaf 13 juni 2019 zullen we, tot aan het officiele jubileum op 13 juni 2020, wekelijks een interview laten zien.

Deze week is onze vormgever van o.a. de jubilea logo's en alle oorkondes Gerard Wiegman aan de beurt!

Veel kijkplezier!

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg