Weekbrief 32 - 2021

voorblad
10-09-2021 Uitnodiging Slotavond cricketseizoen
11-09-2021 Help mee: Afzoomerdag cricket
ad01.jpg
Sponsors seniorenkleding compleet
sponsors-seniorenkleding-compleet (8465) afbeelding

Nadat eerder bekend was geworden dat Markusse Totaal Onderhoud op de voorkant van alle seniorenshirts zou schiteren en Cafe Pleinzicht op de mouwen was te bewonderen, is bekend geworden dat de achterkant van al deze shirts ook worden voorzien van twee sponsornamen.

Voormalig bondscoach van het Schiedams XI-tal en onze huidige keeperstrainer Marvin Janssen zal met Klussenbedrijf Marvin Janssen (KMJ) is 1 van de 2 namen.

KMJ richt zich voornamelijk op de montage van sprinklers, leidingen en complete systemen.

Uitzendgroep Stremme is de 2de naam van voormalig jeugdlid Sebastiaan Stremme.

Het uitzendbureau van Rotterdam en omgeving!

Uitzendgroep Stremme kenmerkt zich door een professionele manier van werken op alle gebieden van het uitzenden, van werving, selectie, administratie tot en met vervoer. De klant merkt dit aan goed en gemotiveerd personeel, het snel en flexibel inspelen van ons op alle vragen en aan verrassende en duurzame oplossingen. De uitzendkracht merkt dit aan een respectvolle behandeling, prompte loonbetaling en duidelijke regels en voorschriften. Onze manier van werken is behalve professioneel ook persoonlijk en betrokken. Zo zijn wij voor klanten en uitzendkrachten 24/7 bereikbaar. Bovendien is Uitzendgroep Stremme Nen, VCA & VCU gecertificeerd.

Het Voetbalbestuur, de Sponsorcommissie en alle seniorenvoetballers bedanken Nick, Ruud, Ton, Marvin en Sebastiaan voor hun sponsorbijdrage.

We zijn (bijna) klaar voor het nieuwe seizoen!

Eerste Excelsior'20 cricket vs Hermes en VRA
eerste-excelsior-20-cricket-vs-hermes-en-vra (8464) afbeelding

Cricketliefhebbers verzamelen... ! Komend weekend speelt het Eerste maar liefst twee thuiswedstrijden.

Zaterdag 14 augustus komt Hermes DVS op bezoek voor de T20 competitie. Eindelijk weer een derby in Schiedam Cricketstad - aanvang 15.00 uur. In Poule D zijn nog nauwelijks wedstrijden gespeeld, vanwege een overvloed aan water of het last-minute terugtrekken van een van de clubs, dus deze beide teams hebben er vast ontzettend veel zin in!

Zondag 15 augustus, om 11.00 uur komt VRA op bezoek voor de 18e speelronde van de Topklasse. VRA staat 5e in het klassement - 9x gewonnen, 6x verloren, 2x No Result - en maakt nog kans op het halen van een plek bij de eerste vier. Excelsior'20 staat 7e met 7x gewonnen, 5x verloren en helaas maar liefst 5x een No Result wedstrijd. De kans op de play-offs is voor ons verkeken, maar niettemin kan dit nog wel eens een spannende wedstrijd worden.

Balsponsor voor de wedstrijd tegen VRA is Rob Speelmeijer, een trouwe Excelsior'20 supporter en groot cricketliefhebber. Heel veel dank, Rob, voor je steun!


Publiek van harte welkom

Je bent dit weekend dan ook van harte welkom langs de boundary. Hou je wel aan de maatregelen die nog steeds gelden:

- Zitplaatsen zijn verplicht, neem je eigen stoel mee om zeker te zijn van een zitplaats.

- Eenrichtingsverkeer in het chalet (vóór de bar is de uitgang)

- 1,5 meter afstand houden (behalve als je één huishouden bent)

- Regelmatig handen wassen

- Thuis blijven bij klachten

Een rondje wandelen om het veld kan natuurlijk, net als het toiletgebouw bezoeken of een drankje halen in het chalet. Daar liggen de tosti's klaar, en ook de frituur gaat natuurlijk aan.


Toch op stap dit weekend?

Het Tweede (plaats 6 van de 10 in de Eerste Klasse) speelt op 15 augustus uit bij Qui Vive (4e in de ranking) in Amsterdam. Veel succes, go fo it!

Bron: Cricketbestuur

Foto's
Opzoomeren!!! Bij de mooiste en gezelligste club van Schiedam e.o.
opzoomeren-bij-de-mooiste-en-gezelligste-club-van-schiedam-e-o (8463) afbeelding

Opzoomeren!!! ☀️☀️☀️

????⚒????????????
Bij de mooiste en gezelligste club van Schiedam e.o.Helpen jullie mee op zaterdag 28 augustus as om de club weer helemaal fris, schoon en opgeruimd klaar te maken voor seizoen 21/22! We verwachten je tussen 9.00 - 9.30 uur met een heerlijk bakje koffie.Wat is er allemaal te doen:- Schoonmaken kantine
- Schoonmaken kleedkamers
- Ramen zemen van alle gebouwen
- Groen onderhoud algemeen
- Buitencomplex algemeen
- Technische klussenIeder lid kan zich opgeven om zijn of haar steentje bij te dragen. Neem ook vooral de kinderen mee, want ook zij kunnen helpen.
En hoe gezellig is het om deze grote klus met z'n allen te klaren.Gun jij je club ook een flinke opfris beurt!!
*Wil je het komende seizoen niet alleen bij de gezelligste en de mooiste, maar ook bij de "schoonste" club van Schiedam voetballen? ⚽????
*Douchen in frisse, schone kleedkamers? ????
*Na afloop van de wedstrijd gezellig wat drinken en/of eten in een schone kantine? ????????????

Het complex weer spik en span, de tribune blinkend, de reclameborden zichtbaar, de rommel opgeruimd ende technische klusjes geklaard.Geef je dan snel op via onderstaand email adres:vrijwilligerscom.exc20@gmail.comGeef in de mail aan waar je graag aan mee zou willen helpen. Wij kunnen dan een goede verdeling maken van de hoeveelheid mensen per taak. Dit ook ivm met de nog steeds geldende coronamaatregel: de anderhalve meter afstand. Neem vooral je gereedschap, schoonmaak spullen, emmers etc mee van huis.Wij hopen op heel veel vrijwilligers om er op die dag een feestelijke opzoomerdag van te maken.
Vele handen maken immers licht werk.Zien we jullie de 28ste op de club?

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!!!Groetjes
De vrijwilligerscommissie
Daan, Mandy, Sandra en Dave

Bron: Vrijwilligerscommissie (door Dave)

banner 0
ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg