Weekbrief 37 - 2021

voorblad
07-11-2021 2de Excelsior'20 Voetgolftoernooi
13-11-2021 Prinsenbal
ad01.jpg
Sparta Clinic On Tour bij Excelsior'20 | Zondag 3 oktober
sparta-clinic-on-tour-bij-excelsior-20-zondag-3-oktober (8483) afbeelding

Als opleidingspartner van Sparta Rotterdam krijgen wij de gelegenheid om een heuse clinic te volgen op ons complex.

Zondag 3 oktober komt Sparta Rotterdam naar Excelsior'20 in Schiedam voor de D&S Groep Sparta Clinic On Tour. Er staat een leerzame voetbalochtend op het programma, waarbij je gaat trainen als een Sparta speler/speelster. Onder leiding van Sparta trainers, ga je aanvallen, omschakelen en verdedigen als een echte Sparta speler. Ook plezier en talentontwikkeling staan centraal voor een onvergetelijke voetbalbeleving, waar je samen met je voetbalvrienden- en vriendinnen aan mee kunt doen. Tijdens de activiteit neemt Sparta Rotterdam RIVM maatregelen en KNVB richtlijnen in acht.

ER ZIJN SPECIAAL VOOR JEUGDLEDEN VAN EXCELSIOR'20 50 PLAATSEN BESCHIKBAAR GESTELD DOOR D&S GROEP.
DE EERSTE 50 KIDS VAN EXCELSIOR'20 KUNNEN EEN GRATIS PLEK BEMACHTIGEN VIA AANMELDING. JE DIENT LID TE ZIJN VAN EXCELSIOR'20, DIT WORDT MIDDELS EEN CHECK NAGELOPEN.

Dus ben je tussen de 5 en 15 jaar geef je snel op via deze link: https://www.sparta-rotterdam.nl/activiteiten/sparta-clinics-on-tour-excelsior20-leden/

Sparta en D&S, bedankt!!

Even voorstellen; de nieuwe voetbalvoorzitter George Leuver
even-voorstellen-de-nieuwe-voetbalvoorzitter-george-leuver (8482) afbeelding

Even voorstellen:

Lieve zwartwitters,

Komen jullie allemaal naar de ledenvergadering op vrijdag 17 december? Dan kunnen jullie namelijk akkoord gaan dat ik toetreed tot het hoofdbestuur. Ik zal als voetbalvoorzitter plaats gaan nemen in het hoofdbestuur. Vanaf heden zal ik eerst meelopen met onze voetbalvoorzitter Zoran Nikolic, die door veranderde werkzaamheden de voorzittershamer moet overdragen. Langzaamaan zal ik het stokje overnemen van hem. Voor de mensen die mij niet kennen zal ik me even kort voorstellen: Op 7 jarige leeftijd liep ik de poorten van Excelsior'20 binnen om er te gaan voetballen. En nu ben ik al meer dan 40 jaar lid van onze geweldige en gezellige vereniging! Het begon met voetballen en later ben ik ook gaan cricketen. Nu speel ik nog wel cricket en co├Ârdineer het Zamivo (7-7 voetbal voor senioren op zaterdagmiddag). Buiten het sporten heb ik door Excelsior'20 vrienden gekregen, feesten meegemaakt en ook verdriet gedeeld. In mijn gezin zijn we sportminded: de drie dames hockeyen en de jongeman zit regelmatig in de sportschool. Vol trots mag ik nu uw voetbalvoorzitter worden en het geeft een goed gevoel dat de andere leden van het voetbalbestuur (Jan Wegman, Daan Bakboord, Hans Hekman en Patrick van Os) er alle vertrouwen in hebben om gezamenlijk verder te bouwen aan Excelsior'20. Het is voor mij prettig om met zulke ervaren supervrijwilligers samen te mogen werken. De voetbalafdeling heeft het afgelopen seizoen een zeer belangrijke beslissing genomen: We zijn een zaterdagvereniging geworden en dat na 100 jaar een echte zondagvereniging geweest te zijn. Het is voor velen wennen aan de nieuwe situatie en het brengt uitdagingen met zich mee. Natuurlijk hoop ik dat we snel op een hoger niveau gaan voetballen en dat de sportieve stappen die gemaakt zijn bij de jeugd doorgezet gaan worden. Prestatief en recreatief voetballen horen bij een vereniging. Beide soorten ondersteun ik graag en hebben elkaar ook keihard nodig. Er is een vrijwilligerscommissie opgezet om meer leden (en ouders van leden) vrijwilligerswerk te laten doen voor onze vereniging. Vele handen maken namelijk licht werk. Een voorbeeld is dat tijdens het Opzoomeren door meer dan 40 mensen het complex nog mooier is geworden. Samen maken we de vereniging!

Op naar een mooie samenwerking!

George Leuver

ad02.jpg

Er zijn geen uitslagen deze week.

ad03.jpg

Er staan geen wedstrijden op het programma.

ad04.jpg
ad05.jpg
ad06.jpg
ad07.jpg